helenica je napisao/la:mi smo nosili preko bodića
A kak obučeš hlače, trenirku ili štramplice? Jel stane beba u AS?
Sada je: 25 kol 2026, 01:38.
helenica je napisao/la:mi smo nosili preko bodića

.
kalea je napisao/la:
Remenčiće smo inače sami kupili po naputku ortopeda, a preko HZZO smo ostvarili kompletan povrat cijene koju smo platili.

i otkrili da ima zakasnjelu osifikaciju (sto je teta koja radi UZV rekla da nije nis strasno,samo siroko povijat) i uputila nas ortopedu koji je rekao da je nalaz umjesto IIa (kao sto je teta napisala) IIb i da beba treba remencice.beba ima 6,5 mjeseci vec i distoni sindorm i ne znam sta da radim.rekao je kontrolni UZV za 2-3 tjedna,pa jel to znaci da ce tada skinuti remencice ili? takoder kako imam zivahnu bebu koja sekund ne moze biti na miru i vec se dize u cetveronozni i propuzi cijeli krevet , razmisljala sam o Tubingen abdukcijskoj ortozi. da li netko zna ista o tome? cini mi se kao da manje sputava dijete,ali ne znam da li ide preko doznake ili samo neki dio? takoder me zanima i Lörrach abdukcijska ortoza za kuk, ona je do IIIa ...ja sad ne znam kako se to gleda i buduci da pise da je odreden stupanj pokretljivosti moguc da li to znaci da beba moze puzit i sve ostalo..ako itko zna ista o tome..? i abdukcijske gace,da li one mogu za IIb?

Tinica je napisao/la:Evo dobila sam potvrdu iz Klaiceve i od Tiefenbacha da su remencici i siroko povijanje za nas prošlost! Hvala dragom Bogu da sam išla tako rano i gotovi smo prije ovih vrućina. Da je sada došla sa tim grafom koji je imala sa 4 tjedna cijelu ovu i drugu godinu bi bila u remencicima.
Zato moj savjet svima je da ne čekaju termin ukoliko će dijete tad već niti vise od 6 tjedana.

apeitheia je napisao/la:Evo novosti.leko je rekao da nam on osobno nece dati doznal
Ku za protozu jer se u biti tako ograduje.kajisici su najbolji i tko nas j... sto mi mislimo.on napise svima isto i sta god bude on se ogradio,a dijete nek se muci.i ko za vraga nisu imali br koji nama treba,tj velicinu tih remencica pa sad cekamo da dodu veci.a siroko ju povijamo i vjezbamo.i trebalo joj je dugo da se nauci na siroko a di te remencice...grozno

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.