Sada je: 22 srp 2026, 14:02.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

nevenera je napisao/la:meso je dovoljno 2-3x puta, riba isto 2-3x. ostalo povrtni meni.
ako možeš nabavi mola. jako je mekana i ukusna riba.
nevenera je napisao/la:kao i kod svega bitno je nuđenje. ti nudi svako malo. jednom se desi klik.
nevenera je napisao/la:cikla ide od 8 mj. kod nje bitno baciti vodu u kojoj se kuhala jer je puna nitrata. kuha se zajedno s korom. možeš s vilicom bost da provjeriš je li kuhano. kad je skuhano oguliš i nasjeckaš.
kupila danas baš mladu pa ćemo je probat

Lorena82 je napisao/la:ne znam jel prerano da mu ja dam hranu pa da on to malo prstićima prebira dok ga ja pokušavam hraniti?
ili da mu prstima dajem?
Lorena82 je napisao/la:čini mi se da ću se ubrzo preselit na onu temu "ne želi!-za izbirljive nakon godinu dana"

Zwerka je napisao/la:A sto mislis pod tim da dorucak kasnijenpostaje medjuobrok.
Sta ce onda biti za dorucsk?
14. dan
marenda: breskva
ručak: proso, tikvica, mrkva, koraba, mladi luk
15. dan
marenda: breskva
ručak: riža, tikvica, mrkva, mladi luk, maslinovo ulje
16. dan
marenda: breskva i amarant
ručak: palenta i tikvica (naribana)
17. dan
marenda: breskva i proso
ručak: proso, tikvica, koraba, mladi luk, ulje kukuruznih klica
18. dan
marenda: trešnje
ručak: proso, tikvica, mladi luk, maslinovo ulje
19. dan
marenda: prespavala
ručak: riža, korabica, tikvica, maslinovo ulje
26.dan - breskva/jabuka - 250ml
- tikvica/korabica/mrkva/luk - 220ml
27.dan - jabuka 200ml
28.dan - bundeva/mrkva/luk/riza - 260ml
29.dan - kruska/tresnja - 200ml
- tikvica/mrkva/luk/palenta - 230ml
30.dan - jabuka/tesnja/breskva - 200ml
- bundeva/mrkva/koranica/riza - 270ml

bravo
doručak: zobene pahuljice
marenda: jabuka, kruska
ručak: kunić, mrkva, kapula, krumpir
mrs. eastwood je napisao/la:kombinacije su razne. ja bih odvojila žitarice od voca i dala za dorucak zitarice, a za marendu voce, a onda rucak bih ostavila kako je.
s tim da onda rucak može i ne mora sadrzavati zitarice svaki dan:
tipadoručak: zobene pahuljice
marenda: jabuka, kruska
ručak: kunić, mrkva, kapula, krumpir

al kako mi je sveki rekla na predpostavljenu teoriju o tome da je navecer gladna: pa jest, sigurno ti je gladna, mljeko ti je sad sigurno slabo, dosta si smrsavila. ma sigurno ti je mljeko slabo, mi smo odmah davali dvotrecinsko kravlje mljeko. pa jel ima u ljekarni za kupiti one humane? a da to probas? 

Xmrs. eastwood je napisao/la:mlijeko ti samo može biti tim hranjivije što je manje podoja.
). nekad rijetko dobije voćnu kašicu kupovnu sa žitaricama jer sad stvarno ne znam koje voće bi joj dala kad nije sezona ničega! to recimo jako voli.
čini mi se da nekad malo jede jer puno doji, ali ne mogu joj ne dat da doji kad je nervozna i traži? a kad je raspoložena jede ko sumanuta. danas je pojela pun tanjur palente i tikvice s malo maslinovog ulja, doslovno nisam znala do joj stane, a nekad samo probrljavi. ništa joj ne miksam, lijepo žvače i lijepo gricka, a ima samo 2,5 zuba
latica je napisao/la:ajde dajte neki komentar, savjet, šta god? da malo potaknem da više jede, a onda valjd ai manje doji ...
latica je napisao/la:ja sam htjela žitarice ujutro, pa voće za marendu, pa poslije spavanja ručak, popodne voće ili jogurt i onda neka večerica,ali di smo mi od toga
Trenutno korisnika/ca: / i 40 gostiju.