Evo i mene nakon 100 godina.. samo da vam se javim.
Pisala sam jucer na skolarcima, ali vidim da vas tamo nema.. A. je u skoli, ali nije jos prvasic. Ide u predskolski razred. Program im je malo drugaciji nego u prvom razredu, ali svejedno imaju svaki dan po 4 sata, imaju 2 sata vjeronauka, 1 sat tehnickog i ostalo je razredna nastava- njemacki, matematika i priroda. Ucit ce velika stampana slova, brojeve i racunanje do 10- iako Adrian zbraja i oduzima brojeve do 20 a desetice do 100. On nije nikako odusevljen skolom
pa nam je zbog toga predskolski razred bio bolje rjesenje za njega, makar dok ne malo sazrije. Dobra stvar je sto nemaju tako puno zadace kao prvasici i sto se smiju malo i igrati u ucionici. Jos uvijek ima sve mljecne zubice- a ovdje je i to mjerilo za polazak u prvi razred, naravno izmedju ostalog. Obavila sam nedavno s njim jos jedan pregled kod fizijatra i neuropedijatra- na kojem je ustanovljeno da mu nije potrebna fizioterapija, vec samo sport. Od utorka trenira kosarku (jedanput tjedno) i planiram ga upisati na gimnastiku ali bojim se da nece biti odusevljen.
Ma jako je tuzan sto mora u skolu... ali zakonski je obavezan.. pa se nadam da ce se brzo priviknuti. Svidja mu se u boravku nakon skole, mada za tim boravkom trenutno nemaju potrebe- upisani su jer sam ja imala nekle druge planove koji su se izjalovili pa sam opet kuci nezaposlena.. A ugovor u boravku mogu raskinuti jedino 2 mjeseca unaprijed..
Sta da radim, njemu se tamo svidja pa cu ga ostaviti makar prvo polugodiste..