ali sumnjam da je i sad kad su počeli raditi normalno puno bolje. Kako se zahtjev za putovnicu moze podnijeti bilo gdje, neovisno o prebivalistu - razmisljam da se uputim u V. Goricu, Samobor ili Zaprešić. Kakva su vaša iskustva?
Sada je: 04 kol 2026, 14:00.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
ali sumnjam da je i sad kad su počeli raditi normalno puno bolje. Kako se zahtjev za putovnicu moze podnijeti bilo gdje, neovisno o prebivalistu - razmisljam da se uputim u V. Goricu, Samobor ili Zaprešić. 
probat ću se sutra uslikati, a da ne ispadnem kao mass murderer na fotki
pa ako mi to uspije, odmah ulijećem s ovim triminutedozatvaranja planom. ako ne prođe to, onda u petak jurišam na veliku goricu pod pauzom na poslu
mozda se vidimo, a?

i pričekao još kojih 20 minuta svoj broj 

pa sam uzela novi i bila prva sljedeća na redu. predala jednu sliku, staru putovnicu, pritisla oba kaziprsta na skener
i dala broj mobitela da mi posalju sms kad bude gotovo. teta je rekla da se čeka 10-15 dana. nikakve formulare se ne ispunjava 

patkica je napisao/la:Ulazak u EU samo je smanjio red za putovnice, ne povećao.

Miki je napisao/la:koliko se sjećam, ja sam i zahtjev za izradu nove osobne predala na katu?
nove dokumente sam radila jer mi stari više nisu vrijedili (rok od 10 godina), nisam se ništa morala prijavljivati na Prijavništvo ....

palunkica je napisao/la:Ja sam osobnu riješila u sat vremena, došla u 5.15 popodne, bila gotova u 6.15. Ali nema poruke da je gotovo. A preksutra mi ističe rok na onom papiriću. I ne znam kako da se sad prema tome postavim

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.