Sada je: 31 srp 2026, 08:40.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

beat that

).
). Nekad vičem, nekad oni plaču (susidi bi vjerojatno rekli da nema trećeg, uvik se nešto od toga čuje iz stana), često sam na izmaku snaga, a opet je lipo i zadovoljna sam šta je ispalo ovako jer oni imaju jedno drugo i tu svoju ljubav, povezanost, igru i svađe koje im nitko i ništa ne može zamijenit!
10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.
Ionako ce beba br.2 privremeno sa nama spavati jer ne zelim malome u sobu na pocetku uvaliti seku ili brata jer tad nitko nece spavati, pogotvo kad se na pocetku doji po 5 x po noci
Ako se uspijemo priseliti krajem drugog mjeseca u veci stan kako smo planirali sve bi bilo lakse pa mozda i pozovem mamu.

Mala Bornica je napisao/la:izmedju mojih prvih dvoje je 16 mjeseci razlike. Bez dobre logistike bilo bi tesko, ovako pamtim kao jako lijepo razdoblje i ponovila bi opet. Ali su zato sada kao pas i macka puno cesce nego sto su si dobri.

. Imam bebača koji za tjedan dana puni 7 mjeseci a mm i ja polako pričamo o još jednoj bebici kad Vito navrši godinu dana. Još mi je nekako rano, to bi mi bila treća trudnoća u 3 godine pa me strah da to moje tijelo fizički nje spremeno.. ali kalkulirajući malo za sada mi je to idealno rješenje jer bi mi to bila treća beba i imala bi pravo na 3 godine kod kuće (pošto mi je muka samo kad se sjetim da se moram vraćati na posao, fuuj fuuj.) Za hendlanje s dvoje malih klinaca nije problem, obožavam ulogu majke a i obje bake su u mirovini i otimaju se za Vitu
Curke s malom razliko među klincima, da čujem vaša iskustva

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.