Sada je: 30 tra 2026, 06:56.
Moderator/ica: direktorica svemira

plus što nemam gdje s bebom, pa kad bih hodala po tim pustim pretragama, te kod opće prakse po uputnicu pa se naruči, pa hajde na testiranje

i pomogne ti, titove mi pionirske odoh i ja :sala)
a ne bi je nikad za to ni pitala..jedino ak joj dosadim s ovim pročišćavanjem grla
ja to vučem ima godinu i pol
2-3 vrste antibiotika, bioptron lampa, ihalacija deksametazonima, kapi za sinuse (više vrsta), fliksotide, nazoneksi, tablete i praškovi za iskašljavanje, gelomirtol, propolis, ulje crnog kima, mješavina đumbira i meda, bronhomunal, terapija za alergiju (više vrsta) i lpr
NIŠTa nije pomoglo
salim se. kad te citam, kroz redove gledam svoju kcer.... prosli tjedan cijela strka, imala hropcice u plucima od silnog slajma, kaslje vec skoro pa 2 mjeseca, popila jedan atb., nista bolje, sad radili sve zivo (krv, brisevi na ovo na ono) na kraju ce se pokazat kao alergija, popila je i atb (sumamed) prosli tjedan, ali njoj i dalje ide zeleno iz sinusa, manje kaslje, dobila je lijek za alergiju (neki xyzal)
cisti nos aqua marisom, inhaliram ju
trenutno cekamo nalaz IgE (to je jos nesto za alergiju)kimama1 je napisao/la:jel ima pomaka ronin?

Hajdi je napisao/la:Možda nema veze to s vama, ali našem G (3,5 godine ima) nakon operacije trećeg krajnika i vađenja ogromne količine sluzi iz oba uha više ne curi iz nosaa prije je stalno stalno bilo zelenih smrkljića. Pa da vam to pogleda i ORL? Inače kolegica mi se preporodila sa sinusima otkako nos ispire onim tibetanskim sistemom, fiziološku na jednu nosnicu unutra a na drugu van.
, nisu mandule. znas kad smo se "vratili" za to nasem ex pedijatru, najboljem na svijetu
svasta zbavili, brisevi su joj uredni
a ona zeleno iz nosa
cisti nos onim aqua maris sistemom (onaj tuljac, mozda je to slicno tom tibetanskom?) imas neki link za to?
ne mogu ni definirat gdje, al osjećaj da bi to rado izbacila van. Kao da se cijedi, al zapravo uspijem ispljunut neš prozirno, ništa što bi očekivala 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.