Ako nitko od vas nema, curica je još malena i kosica u toj dobi i nije nešto posebno gusta i može se pregledati .Ako u kosi nema ništa ne treba niti tretirati, tim više ako nitko u kući nema.

Sada je: 01 svi 2026, 11:39.

moja K ima kosu do pola ledja, straaaasno

kao neka preventiva.

valjda zna. a bogme ih je i potamanila. mislim da nije ništa opasnije od ovih insekticid šampona.(meni je miris petroleja finiji
- što se zdravlja kože koja je zaštitni omotač glave, isparavanja (da zapaljivost i ne spominjem) tiče
), pomaže i regenerator stavljen prije pranja, nakon kojeg ide iščešljavanje. I ponovni glas za električni češalj 
još sam i nahranila kosu.

joj ima. kad nas u školi je prošli tjedan išla obavijest. mi smo se preko vikenda češljale el. češljem. 

) na roditeljskom u ponedjeljak zamolila roditelje da djeci očiste uši prije nego ih pošalju u školu. do sada je bila politika - muko (uši) moja, prijeđi na drugoga. one bi poslale obavijest po djetetu da isto ima uši danni je napisao/la: ali on jadan počeo plakat da on ne bi bio ćelav kao dida![]()
sorry, ali
Mislin da će i moj imati takve traume jer mi je svekar ćelav ka kinder jaje
srića mm je povuka kosu na materinu stranu, valjda će i mali

Petra69 je napisao/la:Ima li više kraja tim ušima, od 9. mjeseca na ovamo uši su se u razredu pojavljivale čak u četiri navrata!!!![]()
Na preporuku u DM-u sam uzela eco.kid prevent šampon i regenerator za kosu kao preventivu od ušiju i od tada nemamo nikakvih problema sa njima! Čak, štoviše kosa je sada puno mekša i uopće se ne mrsi

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.