Sada je: 17 tra 2026, 11:46.

Odnos vaseg pedijatra prema djetetu s pp

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Odnos vaseg pedijatra prema djetetu s pp

PostPostao/la nadicab » 07 lis 2013, 07:33

Kako ste zadovoljne s vasim pedijatrom? Jel vas savjetuje, poprica s vama o djetetu ili samo propisuje uputnice? Kakav stav ima prema teskocama? Smatra li da je takvoj djeci najbolje u instituciji?
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

Re: Odnos vaseg pedijatra prema djetetu s pp

PostPostao/la MBee » 07 lis 2013, 13:51

Zadovoljna nisam.
Samo propisuje uputnice, u 6 godina naše "borbe" nikada nije postavio pitanje vezano uz dijagnozu. Jedino kada je rekao nešto na tu temu bilo je kad sam rekla da sam nakon puno, puno razmišljanja odlučila pokušati sa redovnom školom. Tada je rekao da se ne slaže, da smatra da je ona za Suvag.
MBee
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Fantasy » 11 lis 2013, 10:07

Naša je nas u startu savjetovala da probamo i na Goljak otići, da puno vježbamo i sl., a inače je kao osoba prilično zabrinuti tip, puše i na hladno. Jedino me razljutila kad je tvrdila da ćemo jako teško skinuti pelenu, jer to "takva" djeca (CP) teško kontroliraju. A kad ono mi uspjeli praktički preko noći sve riješiti. Nije da previše pita, nema ni vremena jer su gužve stalno. I ono kaj me smeta je da nas nikad ne uzme preko reda kad smo zbog zdravstvenih problema kod nje, čekale smo i po 3-4 sata na red, ne znam kako je drugdje, ali nekako mislim da bi ipak trebali nama dati prednost.
Fantasy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la fancy » 14 lis 2013, 11:50

Ja sam prezadovoljna. Dr je jako topla, prijatna, temeljna i nista ne prepusta slucaju :) Prati tablice redovnihy kontrola za DS, daje uputnice bez problema, uvijek nas primi preko reda, mada cesto i nisam za tu varijantu, jer dodjemo samo po uputnicu, a ispred ceka njih 10 sa temperturom. Prati D. od pocetka, svaki put odvoji dovoljno vremena, interesuje se za svai napredak, pita o terapijama, vjezbama, da li sam zadovoljna, preporuci ako cuje sta novo za nas. Ma, nemam rijeci :luv
I won't put my hands up and surrender...
There will be no white flag above my door...
fancy
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.