evo ovako:
kada sam se dogovarala oko prevenara bilo je to na sistematskom na kojem ga je pregledavala zamjenska doktorica (iskusna i dobra, poznajem jer dijeli ambulantu s nasom dr. i u ovih osam godina masu smo puta njoj dopali) jer je njegova pedijatrica bila na porodiljnom. uglavnom, rekla mi je da idu dvije doze, jedna pa za dva mjeseca druga.
cijepila sam ga prvi puta s 14 i pol mjeseci i kad sam dosla na sistematski s njegovih 18 mjeseci njegova se pedijatrica vratila s porodiljnog i rekla mi je, pogledavsi pritom u neku knjizicu, da docijepljivanje ide tek za godinu dana. rekla sam joj sto mi je rekla zamjenska doktroica, ali ona je i dalje tvrdila da ga trebam drugi puta cijepiti tek za godinu dana.
danas sam je nazvala, ponukana ovim topicom, ponovila joj pricu zamjenske doktorice i rekla joj za kittyn slucaj. rekla mi je da je nazovem za pet minuta i da ce provjeriti na webu.
kad sam je nazvala cudila se kako se "to promijenilo" i da pise kako izmedju dva cijepljenja moraju proci
najmanje dva mjeseca, a vremensko ogranicenje ne postoji.
uglavnom, u utorak ga ipak vodim na docijepljivanje

i btw, kad sam kupovala cjepivo vise manje svuda sam procitala da dvije doze kostaju oko tisucu kuna. u mojoj kvartovskoj ljekarni 750