pil.file na naglo+kuhana brokula kao prilog ili salatu, za one koji nece brokulu ima rajcica salata imam i pil.juhicu, ali mislim da si djeca ne budu sama uzela mozda navecer, jos ako mi se bude dalo ukuhati griz knedle
BUDILICE I MARATONCI skolarka K 10/2001 skolarac-maratonac N 07/2003
riba, riba, riba....mantram....odoh na ribarnicu kaj radi mazohista u ribarnici ? uzme dve kile ribe za brudet
Zadnja izmjena: malamaja; 18 lis 2013, 14:59; ukupno mijenjano 1 put/a.
Give a man a fish and he will eat for a day; teach a man to fish and he will eat for a lifetime; give a man religion and he will die praying for a fish.
Skuhala sam krem-juhu od šampinjona i suhih vrganja. Onda smo si još pojačali s jajima na oko; sinak je uz to jeo salatu od svježe naribane cikle, a ja sam odlučila dokusuriti pečene paprike koje od jučer stoje, naravno, narpala ih s hrpom peršina i češnjaka. Mljac!!
Danas: goveđa juha, kuhano meso i povrće iz juhe, carsko meso i krumpir, zelena salata Sutra: svekru je rođendan a mužu i meni godišnjica braka pa jedemo svi skupa, bit će juha, roštilj, salata, torta (šogica pravi) i jaffa kolač (ja pravila)
Danas je bila: krem juha od bundeve pohani svinjski kare dinstana hajdina kaša zelena salata desert (odn. prije večera): palačinke s orasima, pekmezom, nutelom i sladoledom (kako tko želI).
Ja sam za danas spremila lovacki cuspajz, kaj sam ulovila u hladnjaku ubacila sam u lonac Tako se tu naslo zutih i zelenih mahuna, mladog bazula, mrkve, korabice i krumpira, malo piletine... Nije bilo lose