Sada je: 30 tra 2026, 01:10.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Rimaithor je napisao/la:Ja razmišljam o NUXE, koristi li netko?
Imaju neku koja te baca u nirvanu, Nirvanesque
lilkillaink je napisao/la:Avene Legere,lagana hidratantna..meni savrsena..za jutro,dan,noc..kad god

jedino šta ja neman pjegica

savršeno pogođena krema za moj tip kože!

extra

ili mažem ruke (ali mi za ruke nisu dovoljno masne) ili dam kome (pogotovo one malo skuplje)...
samo što sad zimi, umjesto njihove okoloočne, za područje oko očiju, koristim isto Avene Cold Creme (to kradem od sina
Dugo sam tražila dobru kremu, malo sam starija (40+), počele su bore... Jedini minus ove kreme je cijena, ali otkad sam je prvi put isprobala ne bi je više mijenjala za ništa na svijetu. Inače kod kreme mi je najvažnije, da mi ne zamasti kožu, osjećaj na koži nakon upotrebe i neutralan miris (ne volim kreme sa neprirodnim mirisima jer mi sve mirišu na umjetno...). Ovo je jedina krema, koja mi je zasad ispunila sve 3 želje (ko zlatna ribica) 

Slavka je napisao/la:Bok cure! Kaj je možda koja od vas čula ili koristi Lux-Factor 4d kremu? Ja trenutno koristim Vichy LIFTACTIV, ali razmišljam o kupovini nove kreme, jer mi ova baš i ne odgovara. L Kolegica s posla koristi Lux-Factor kremu i jako je zadovoljna. Ima li koja od vas iskustva sa tom kremom? Zanimaju me još neka mišljenja prije nego se odlučim za kupovinu. Tnx

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.