Sada je: 28 kol 2026, 14:49.

PREPONSKA KILA KOD ODRASLIH...

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

PREPONSKA KILA KOD ODRASLIH...

PostPostao/la Vicky & Mama » 18 stu 2013, 18:58

Odakle početi...
Možda od toga da san mislila da više nikad neću započinjati ovu temu :znoj
Uglavnom, već san dva puta operirala prep.kilu na istom mistu (2008. i 2012.) i zadnjih tjedan dva opet počinjem osjećati neugodu i zatezanje na tom mistu (šta do sad baš i nisan) i već san sva luda jer osjećan da je to opet to iako još uvik ne kužim oteklinu...
Prvi put su mi operirali ono ka da san dite, ušili bez mrižice i naravno - vratilo se.
Drugi put su se išli praviti stručni i pametni i radili laparaskopski (iako san ja tila klasično) i prilikom op. zarizali mi mjehur i tako lipo ostala ja tamo 6-7 dana sa kateterom (o muci i strahu da ne pričan), al aj, prošlo je i to, oporavija se mjehur, a ovaj su put bar stavili i mrežicu :lebdi
Da skratin, napatila san se već s time i previše, a šibenskim kirurzima nebi više dala da mi naprave ništa kompliciranije od dva površinska šava i sad san na sto muka ako opet dođe do op. :strah kome se obratiti :conf
Znate li tu po Zg za privatne klinike sa stručnim osobljem, imate li koga za preporučiti?
Dosta mi je i bolnica i muke, ovaj put (ako do toga dođe) želin doći u stručne ruke, napravit zahvat (klasični rez, dvostruka mrižica) i idući dan kući :basnecu
(Nisan prerazmažena, tako se u civiliziranom svitu danas i radi jel'te)
Ako netko ima iskustva ili preporuku molim vas...
19.04.2011. V
30.06.2015. L
Vicky & Mama
centrifugirana

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.