Možda od toga da san mislila da više nikad neću započinjati ovu temu
Uglavnom, već san dva puta operirala prep.kilu na istom mistu (2008. i 2012.) i zadnjih tjedan dva opet počinjem osjećati neugodu i zatezanje na tom mistu (šta do sad baš i nisan) i već san sva luda jer osjećan da je to opet to iako još uvik ne kužim oteklinu...
Prvi put su mi operirali ono ka da san dite, ušili bez mrižice i naravno - vratilo se.
Drugi put su se išli praviti stručni i pametni i radili laparaskopski (iako san ja tila klasično) i prilikom op. zarizali mi mjehur i tako lipo ostala ja tamo 6-7 dana sa kateterom (o muci i strahu da ne pričan), al aj, prošlo je i to, oporavija se mjehur, a ovaj su put bar stavili i mrežicu
Da skratin, napatila san se već s time i previše, a šibenskim kirurzima nebi više dala da mi naprave ništa kompliciranije od dva površinska šava i sad san na sto muka ako opet dođe do op.
kome se obratiti
Znate li tu po Zg za privatne klinike sa stručnim osobljem, imate li koga za preporučiti?
Dosta mi je i bolnica i muke, ovaj put (ako do toga dođe) želin doći u stručne ruke, napravit zahvat (klasični rez, dvostruka mrižica) i idući dan kući
(Nisan prerazmažena, tako se u civiliziranom svitu danas i radi jel'te)
Ako netko ima iskustva ili preporuku molim vas...