Sada je: 08 kol 2026, 09:10.

sad moram i sufnudle pravit.

Nikky je napisao/la:Mrava, sjetila si me ma sufnudle. Ajme koliko to dugo nisam jela. Kod mene doma su isla jaja na njih i imale su malo prosti naziv. sad moram i sufnudle pravit.

mrava je napisao/la:To i još nešto ...

danijela81 je napisao/la:mrava je napisao/la:To i još nešto ...
kod nas je to oduvijek umanjenica riječi na k. U množini, ofkors

mrava je napisao/la:danijela81 je napisao/la:mrava je napisao/la:To i još nešto ...
To je to!

danijela81 je napisao/la:mrava je napisao/la:To i još nešto ...
i to još množina

Liv Tyler je napisao/la:Joooj ija bi knedle. Al nemam šljiva.
Nanoibeba je napisao/la:Moja mama krumpire za šufnudkle i knedle kuha u ljusci. nema šanse da bi ih od pirea radila. Isto tako krumpi za pire se kuha očišćen i narezan a za restani u ljusci.
Stvarno ne znam u čemu je fora, li pretpostavljam da postoji (mislim fora) netko zna?
Liv Tyler je napisao/la:Joooj ija bi knedle. Al nemam šljiva.
, fantastične su/kao domaće (mislim da su Frozen dremas, ima ih 20-22 krupna, fina komada za cca 20 kn).
ne pročitah ovako dobar recept

Tijesto je ok, ali unutra je smjesa od samljevenih šljiva i puno cimeta, a to nitko ne voli.

neprocjenjivo
Malamajo pravila sam marmeladu al sljive u komadu nisam smrzavala. Nisu mi se svidjale, vec su bile prezrele pa mi se cinilo kako nece biti dobre
eto. sad bi bile odlične smjesa od samljevenih šljiva i puno cimeta
, istina.ja sam ih probala (ove iz lidla)...ali su moje bolje![]()

Lidlove su odlično rješenje za ove kojima se jede, a nemaju šljiva, volje za praviti...samo silnu želju za knedlama
kod nas doma se to kaže ovak: vrag je za silu i muhe kosal Duga je napisao/la:Liv Tyler je napisao/la:Joooj ija bi knedle. Al nemam šljiva.
Mi se davimo u Lidlovim knedlama, fantastične su/kao domaće (mislim da su Frozen dremas, ima ih 20-22 krupna, fina komada za cca 20 kn).
Toliko o receptu

jos malo malo budu po 13 kn.tako da se jednostavno nemogu natjerat na pravljenje domacih.ovako vise uzivam sa klincima

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.