mislim da bi bilo dobro da odmah pomaknemo rok za prijave.
do kada smo ono prošli prosinac igrale/prijavljivale?
Bilo bi fer produziti igru dok ne prodje pravoslavni Bozic.
Sada je: 07 kol 2026, 23:42.
mislim da bi bilo dobro da odmah pomaknemo rok za prijave.
(bez obzira što sam na LC prehrani
)
sandram je napisao/la:mislim da bi bilo dobro da odmah pomaknemo rok za prijave.
Bilo bi fer produziti igru dok ne prodje pravoslavni Bozic.
Lena je napisao/la:mislim da je comfort food odavna izašao iz okvira kuhinje našeg djetinjstva. prije ćemo naletjeti da netko spominje sladoled I čokoladu kao comfort food, nego štrukle.
tako da se apsolutno slažem s Mirči da su mi comfort food I LC prehrana oksimoroni.

) , kobasice na grilu... a i zagrebački odrezak punjen kajmakom iliti karađoređeva šnicla

i baš sam se nabrusila. al kad eto blagdani su, pa ćemo trpezu iskoristiti
zbunjujuća je. ja ti lijepo odem na recepte....eto, ima tam pečeni picek

Ovo za umak...hm, nema u našim trgovinama začina ? A zašto ne bi mesar samljeo janjetinu...uzmeš od buta i nek ti samelje.

Ja ako nemam sastojke koje trebam....hm....nije to to 
folne je napisao/la:Potice, oslic a la bakalar po receptu s Ledovih stranica- za zabare dusu dao.

Potica je napisao/la:A jel u tu blagdansku spadaju i reblji recepti za blagdanski post?

Kaya071 je napisao/la:Tako, recimo za pravoslavni Bozic je neizostavan dio trpeze i topljeni med i puter u kojem se ogleda, prije nego se u njega umace pogaca iz koje su povadjene pare, badnjak i psenica. S tim, nakon sto se svi ogledaju, pocinje gozba. I babe nikada nece ni da zavire, jer po vjerovanju, ko se ne vidi, nece docekati slijedeci Bozic.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.