Tog jutra došla sam na pregled ko i svaki put nakon što sam ušla u termin. Doktor Finderle me pogledao i rekao da je beba spremna i poslao me u rađaonu. Ja zbunjena, očekujući filmski scenarij (puknuće vodenjaka, trudovi, trčanje u bolnicu...) ulazim u predrađaonu, obavila klistir, dolazim u rađaonu i liježem na stol bez ijednog svog truda i znakova da ću za koji sat roditi. U 12:25 prikopčana na drip i u 17:23 moja princeza je bila vani. Muž je cijelo vrijeme bio samnom, babica predobra, stalno su me obilazili ona, jedna lijepa mlada doktorica i mladi dr. Klarić. Pitali su me kad sam ušla kakav porod želim, nisam imala posebnih želja, samo epiduralnu koju na kraju nisam dobila jer sam se brzo otvarala [quote][/quote]i danas mi je i više nego drago zbog toga. Na 5. katu bila sam generalno zadovoljna mada naravno postoje i manje ljubazne sestre što je i razumljivo s obzirom da im zvono zvoni 50 puta u sekundi. Hrana je bila sasvim ok, ipak nisam došla u hotel s 5*. Drage buduće mame, savjetujem vam da ne idete s očekivanjem da ćete biti tretirane kao da jedine rađate i ugodno ćete se iznenadit. Idite obaviti što trebate i bolit će vas briga za pokoji drski odgovor ili neljubaznost, važno je da vi i bebice budete dobro. Meni je ovo prvi porod i bit ću sretna ako mi i idući bude isti. Uglavnom, riječko rodilište ocjena 5!!

).

mene ne hvata panika, vise sam nervozna i nestrpljiva.. Možda me uhvati pred porod, cemo vidjet..
ali rijecko rodiliste je prijatelj djece i prirodnog poroda tako da je to zato tako...
Da malo podignemo temu..
dajte zenske koje slovo....zanima me sta sve trebam uzeti za sebe i bebaca..svjeze info