jedino kad mi je čičak odgovarao je bilo na NB veličini.
Sada je: 10 svi 2026, 07:36.
Moderator/ica: nevenera

penny je napisao/la:al svejedno druker zapamtis na koji kopcas i moze se u letu

ŠokNaŠok je napisao/la:penny je napisao/la:al svejedno druker zapamtis na koji kopcas i moze se u letu
tak i ja!![]()
zapamtim boje drukera i onda znam već unaprijed kak zakopčati da bude dobro

ŠokNaŠok je napisao/la:ja imam tri te svedske od disane. kad je bila novorodjence sam ju vezala tetra+nju
bas sam nedavno ih gledala da ih mozda prodam jer vise ne koristim tetre
nevenera je napisao/la:ja tetrama punim poketice, i stavljam ih kao dodatne uloške noću

ŠokNaŠok je napisao/la:ja imam tri te svedske od disane. kad je bila novorodjence sam ju vezala tetra+nju
bas sam nedavno ih gledala da ih mozda prodam jer vise ne koristim tetre
nevenera je napisao/la:ja tetrama punim poketice, i stavljam ih kao dodatne uloške noću

ŠokNaŠok je napisao/la:penny posaljem ti ja jednu da vidis kak ti se svidjaju. samo mi javi adresu u pp. stat ce u kovertu valjda

nevenera je napisao/la:ja stavljam svaki uložak u svaku pelenu. ako ne idu drukeri onda postavim uložak preko da ne žulja dijete i to tako stoji bez problema

penny je napisao/la:nevenera je napisao/la:ja stavljam svaki uložak u svaku pelenu. ako ne idu drukeri onda postavim uložak preko da ne žulja dijete i to tako stoji bez problema
isto
Ako se ne javi kroz par dana nitko tko ima ME uložak i neku flafaču, šaljem podatke u pp da mi pošalješ uložak za probu. Ali, imade li koja dobra duša sve potrebne rekvizite kod kuće, molim da isproba njihovu kompatibilnost i javi nam rezultate testiranja. Škrta sam platiti poštarinu. 

sutra stavljam u webshop
vidim da je podforum malo zamro..nema novih pp guza?
Kolberg je napisao/la:oksutra stavljam u webshop
vidim da je podforum malo zamro..nema novih pp guza?

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.