Pri tom ne mislim na one s kojom kilom viška, nego baš na xxl, velike žemske
u prvu trudnoću sam ušla s ok kilažom. nisam puno dobila, bilo mi ostalo 3 kg nakon poroda. Ali uslijedio je ogroman stres, hormonska bura, i u prvih 6 mjeseci nakon poroda udebljala sam se 20 kg koje nikad nisam uspjela skinut.
Sjećam se koliko mi je u prvoj trudnoći bilo teško kretat se, čak i sjedit, zamišljam kako će mi tek sad biti
za sad sam prvo smršavila 3 kile, pa dobila skoro 2. Dr rekla kako ne bih trebala dobiti više od 10. Apetit mi je povećan, ali strah me svakog zalogaja
Već sad mi je trbuh dosta velik, krećem se dosta sporije, osjetim nelagodu kad se saginjem. Sve me tiska dok sjedim, već si podupirem križa kao da sam pred porod
hoće li to biti puno gore, ili može biti i podnošljivo do kraja? Pokušavam si zamisliti trbuh u 9. mjesecu, i jako mi je teško to uopće predočiti obzirom da je sad već poveći. Uf, valjda ću se moć barem umjereno kretat, to me najviše pati
O drugim mogućim problemima ne želim ni razmišljat, iako mi je stalno u glavi povećan rizik od trudničkog dijabetesa, preeklampsije...

misli pozitivno 

jučer sam bila kod gina (22 tt) i za mjesec i tjedan dana dobila sam - 7 kila!!! Kad me nije bacio kroz prozor, neće više nikad! Problem je što sam prije trudnoće puno smršavila i tijelo je naglo sve povuklo jer sam jedva stajala na nogama od iscrpljenosti... Sad me šalje na pretrage (OGTT, inzulin...) jer se bojimo gestacijskog dijabetesa i da ne govorim sve gore stvari... 

tako sam i radila dok sam bila na dijeti prije trudnoće... skinula sam 25 kila s niskim glikemijskim indeksom...
), izašla iz rodilišta sa 78 (a malac je bio preko 3 kg), žderala sam cijelu T dan i noć sve i svašta, samo da ubijem gorak okus u ustima, a ništa nije pomagalo 

imam 180 cm visine, ostala trudna s kilima u višku, onda možeš mislit kolika sam sad