Sada je: 11 ruj 2026, 22:52.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
Zwerka je napisao/la:Citam i manje vise koliko sam shvatila, kombiniranje cica/AD znaci davati SAMO cicu ili SAMO AD po obroku.
Nigdje nisam nasla da netko daje cicati i onda nakon dojenja "doštuka" sa AD..
Pa si ja sada mislim da li uopce radim pravilno??
Diami je napisao/la:Kako je sad sa dobitkom na težini?

.. Sljedece jutro opet i tako je 3 dana savrseno funkcioniralo, a ja sam mislila da sam nasla savrsenu zamjenu za dojenje. A onda su poceli problemi, bijela stolica, on je poceo odbijati hranu, po noci se buditi svakih pola sata, trazio je puno vode dan i noc...3 tjedna je to sve trajalo , a ja uopce nisam ni pomislila da je to radi kravljeg. Mislila sam -zubi jer on je uredno pio mlieko bez odbijanja

kako da ju naviknem na bocicu i sta da mijenjam formulu?jesu ove teze probavljive?no ako joj dam lako probavljivu onda nece duze spavati pa nema smisla...
ja vjerovala da se svakoj bebi moze uvaliti formula! kak onda zene kojima je "nestalo" mlijeko pa su presle na formulu?

) bila primorana početi kombinirati ad mlijeko i dojenje i to već u prvom mjesecu mog mališana. Jednostavno nije dobivao koliko se očekuje prema mišljenju pedijatra i počeli smo uvoditi bočice, jednu, dvije, tri, ali ni to nije pomagalo pa smo s punih mjesec dana morali uvesti bočicu za svaki obrok (prije toga dojenje, tek toliko da se napije, po uputi pedijatra)... Zbog mog neiskustva, a i svih oko mene te hrpe loših i proturječnih savjeta nažalost morali smo uvesti takav režim hranjenja. Ipak, nisam odustajala od dojenja jer je mali zaista htio (i još uvijek želi) sisati i zahvaljujući tome, sada sa puna 3 mjeseca opet većinski dojimo s namjerom da uskoro potpuno maknemo bočicu

(ja zbilja teško podnosim neispavanost), ali frajer je odlučio drukčije
s dva ipo mjeseca života je počeo odbijati bocu, doslovno je radio face kao da mu se gadi duda na bočici i vrtio glavicom te smo naravno odustali... i dojili ravno dvi ipo godine na obostranu veliku radost

I kod nas se posljednjih dana događa da bočicu ne popije do kraja, toliko se dobro zasiti na sisi da mu bočica više nije zanimljiva
kad se samo sjetim strahova i očaja da ću ostat bez mlijeka, da će odbit sisu kad se navikne... pogotovo čitajući na toliko mjesta da jednom kad se uvede bočica da je s dojenjem gotovo... eto ja sam dokaz da ne mora bit tako, smo treba slušati sebe i ono što ti tvoje tijelo (i srce) govori...
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.