Sada je: 04 kol 2026, 18:44.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

doselila iz drugog grada - tako su meni rekli.

Petriček Goranka, dr.med., spec.ob.med.
Siget 18A, 10000, Zagreb
Medicinska sestra: Tomljanović Lidija
Radno vrijeme: P-J/N-P; Srijeda parna popodne
Tel: 6528-218
, a mladja je kod pedijatrice dr. Borcic u Trnskom koja ju je jedina primila kad smo se doselili iako joj je užasna gužva
, u DZ Siget su nam tad rekli da primaju samo novorođene bebe iz kvarta a ona je tad već imala 2 god.)
)?

mrs. eastwood je napisao/la:ne znam koji bi razlog bio da razdvajam i treće dijete u treću ordinacuju
mama njonji je napisao/la:mladja je kod pedijatrice dr. Borcic u Trnskom koja ju je jedina primila kad smo se doselili iako joj je užasna gužva
mrs. eastwood je napisao/la:nama se događa da je pedijatrica odsutna već skoro 2 godine i stalno su neke zamjene. evo s malom sam bila na 4 sistematska (sad je 7mj) i obradile su nas tri različite pedijatrice. Tko će i kada, ako ikada preuzeti tu ordinaciju ili će se naša pedijatrica vratiti (navodno je vrlo bolesna) nitko ne zna.
ja sam na rubu da napišem pismo Domu zdravlja da nešto se napravi. jer iako je - imam ne drugo, negi i treće mišljenje o razvoju svog dojenceta - isto bih voljela da imam pedijatra/icu koja će me upoznati, moju djecu i mi nju u konačnici.
Za DZ u av. holjevca osim što je lab odmah pri ruci, ne znam koji bi razlog bio da razdvajam i treće dijete u treću ordinacuju

, male bebe koje su čekale vaganje i prve preglede su odvojene od bolesnih, što je u Trnskom nezamislivo jer jednostavno nema prostora)
)
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.