Sada je: 18 kol 2026, 01:53.
Moderator/ica: Hajdi
latica je napisao/la:nego sad imam drugo pitanje - kako to nošenje funkcionira zimi - jel se to montira ispod kaputa pa se beba zagrne i kaputom, ili preko kaputa pa beba bude u skafanderu? znam da je glupo pitanje, ali moj sin se jako nije volio nosit, ja sam bila presretna kad je par puta i to kao već veći htio zaspat da ga ununam na rukama, on jednostavno nije bio tip za nošanje, pa mi je sad ovo s malenom sve novo
ili da komentirate kak nisam dobro zavezala - prije će to bit 

al bar sam imala kud sa stvarima iz kupovine) i u ni jednom trenu mi nije bilo tesko, bas se odlicno tezina rasporedi. al zato me sad trbusni misici rasturaju...al prije ce bit od cukanja kolica po milijun dubrovackih skalina nego od male

ŠokNaŠok je napisao/la:mi imamo boba wrap i provedemo cca sat vremena u njoj.. jedno spavanje
problem mi je sto se jako place kad se probudi u njojodspava po pol sata,40ak min i onda se probudi i negoduje toliko da ju moram van vaditi... i zato nisam jos niti jednom s njom bila vani u marami..

Mislim da ce ljeto provesti u kolicima,nekak mi je glupo dati pare za sling,pa i u njemu ce nam biti vruce...a i tko zna hoce htjeti.

ljeto,more,baka,tete,otimat ce se za nju
,probat cu posuditi sling,a mei tai onda cuvamo za jesen 
)

zara01 je napisao/la:Ja sam dobila mei tai i super mi to izgleda,ali citam tek je od 3 mjeseca![]()
Ne znam jel bi uzimala nesto za prva 3 mjeseca

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.