Sada je: 30 tra 2026, 05:08.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

) i to na pocetku zbog viska kg a poslje zbog toga da mojim kcerkama dokazem da sve mozes ako zelis.One su se zezale na pocetku jer su znale da ni 100m nemogu posteno da otrcim,ali brzo su se zabrinule

mrava je napisao/la:Svaka čast!

mmm3m je napisao/la:mrava je napisao/la:Svaka čast!
Nemoj molim te da sjednem,moram ici trcati![]()
![]()

.Mala Bornica je napisao/la:a mozes li podijeliti svoj plan s nama? vec neko vrijeme s prijateljicom pricam o trcanju... nikako da krenemo....

thalia je napisao/la:svaka čast
i meni je želja otrčati polumaraton. mislim da to nikom do sad nisam priznala
ja sam uspjela istrčati dva kilometra jučer
još malo mi fali

Mala Bornica je napisao/la:Ono sto mene odbija od trcanja je to sto zivim na brdu. Tako ni biciklu ne volim voziti jer dok dodjem doma dusu ispustim. Mogla bi sjesti u auto pa do ravnice ali to mi je malo blesavo.
A kisa, vjetar, hladnoca???

. 
bubica11 je napisao/la:I ja sam trkacica vec nekih 5 godina.Ali ne trcim nikad maratone,jednostavno mi je uzivancija trcati sama.Nemam taj sat za trcanje al definitivno je dobra stvar.
Inace trcim negdje oko sat ali sve zavisi.Nekad sam teska kao tenk pa jedva izguram i pola.
Ali samo znam da sam se preporodila od kako trcim. Osjecam se tako dobro.

bubica11 je napisao/la:mmm3m da u pravu si. I mene stalno pitaju,zasto i kako mi se da.

Stefanova_mama je napisao/la:Ja sam u studentskim danima otkrila da se moze pretrcati vise od 500m i ne pasti od iscrpljenosti hvala studentskom treneru atletike. Moram priznati da mu nisam verovala da ja to mogu. I kada nam je 2km na treningu postalo zagrevanje, do 10km je islo bez problema.
Nisam trcala odavno, ali sad me bas motivisete, da krenem od onih prvih 2km, makar u presetavanju. Bas bih volela da to ponovo mogu.
) drustvo mi je pravila kcerka kad je dosla vikendom iz Ljubljane.I mi trcimo,hodamo a kraj nas ljudi trce i trce i posteno mi kidali zivce.Mi dok napravimo krug od 1km oni nas 3 puta obidju.Stalno sam govorila da su na nekim drogama,da je nemoguce da tako trce

Iva15 je napisao/la:Ajme, baš sam ostala paf kad sam vidila ovu temu. Ja sam neka kvazi trkačica![]()
Uvijek sam govorila da ću svoj prvi polumaraton otrčat u Ljubljani jer sam tamo trčala 10 km i atmosfera je stvarno posebna al sam ga na kraju igrom slučaja otrčala u Trstu.
A otrčala sam ga bez nikakvih priprema...mislim trčkarala sam ja nešto prije i onda iznenada završila na operacijskom stolu i nakon operacije si pomislila zamisli mogla sam umrijet a da polumaraton nisam otrčala![]()
Al ja sam ljenčina u duši, volim povremeno trčkarat al ne volim baš trenirat

mmm3m je napisao/la:bubica11 je napisao/la:mmm3m da u pravu si. I mene stalno pitaju,zasto i kako mi se da.
Ja uvjek kazem,da li su mi djeca cista,da li imaju rucak,jel im sta fali? Prvo sam mama,a svoje slobodno vreme iskoristim kako zelim.Nekome odgovara da lezi,nekome da cita knjige,nekome da ide u setnju,e pa meni odgovara da odem trcati
Jutros sam odlucila 1 sat da trcim,i da vjezbam disanje.Trcala i trcala,usput malo i pjevala(hvala Bogu da trcim kroz neke vinograde pa me ljudi necuju![]()
kad mi je sviralo da je prosao 1 sat sam se iznenadila,skoro 9km pretrcala a nisam ni malo bila zadisana.Nevjerovatno,prosle godine sam dusu ispustila da uguram 9km u 1 sat![]()

bubica11 je napisao/la:
Moram si nabaviti ovaj satic.Dobra stvarka.

Mala Bornica je napisao/la:Nosite vodu dok trcite? Ja sam navikla piti dok vjezbam a ne znam kud bi s bocom dok trcim.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.