Moje su male i ne spadaju u dob o kojoj se tu priča, tako da ko zna šta me čeka kroz par godina, ali starija je počela malo se više zanimati za internet, pa zato i pišem.
Barbi je napisao/la:Gleda slike destinacija gdje bi željela putovati.
Ovo je mojima omilljena stranica:
http://www.360cities.net/map#lat=15&lng=20&zoom=3Tako govore kako su se šetale po Parizu, posjetile Hollywood, išle na Madagascar i igrale se u parku u Japanu

Fora.
Starija (uskoro 9) od nedavno ima Facebook profil jer me je ipak pridobila argumentom da svi u njenom razredu imaju i da samo ona nema (ta škola i taj razred, uklapanje i druženje stvaraju dovoljno delikatnu situaciju i glavobolju kod mene tako da sam smatrala da možda nije loše da bar tu baš ne odskače toliko od okoline

). Svakako, ona se na taj fejs nakači povremeno sad tijekom raspusta kako bi sa svojih par prija razmijenila po koju poruku, a kako to sve ukupno traje 10-15 minuta, čini mi se da je manje zlo nego da to vrijeme provede igrajući neku glupu igricu

Imam njen pass i utvrdili smo neka stroga pravila oko fejsa (uvijek moram znati njen pass, ne prihvaća nikoga koga ne poznaje, ne šalje zahtjeve nasumice, može postaviti tu i tamo poneku svoju pristojnu sliku - mada se ona srami i sada je u fazi kada se ne voli slikati

i sl.).
Uglavnom, skontala je odavno kako je Google dobra stvar za pronalaženje informacija, pa ga tako često koristi kao enciklopediju kada je nešto zanima. Ili ako mene nešto priupita, a ja ne ispalim odgovor iste sekunde, onda me posavjetuje da proguglam malo

Mlađoj komp služi da preslušava cd iz engleskog za I, II i III razred

Mogla bi ona i igrati one glupave igrice pravljenja frizura i mazanja noktiju po cijele dane, ali to dozvolim tek samo povremeno i na kratko. Opet, malecka je još i veća su joj fora ona gore linkana stranica i engleski