Sada je: 07 kol 2026, 01:54.

Dakle, trgovina u Zagrebu, razne boje. Hvala.

Lena je napisao/la:jel ima netko da nabavlja preko neta namirnice van lijepe naše?

Lena je napisao/la:krumpi, to ti stiže iz Amerike onda?

ivana7997 je napisao/la:Kuchenheber, za hebanje torti![]()
To je plitica kojom lako selis tortu s kalupa na tanjur ili sl, jako upotrebljivo za sv. gral ili slicne mekse torte. Dosad sam prtljala s lopaticama, grbile se, raspadale... A sad, milina
jako, jako korisno. i ja izludih od lopatica i kombinacija seljenja torti s jedne podloge na drugu 
ivana7997 je napisao/la:Na trgu
Krumpirić je napisao/la:Lena je napisao/la:krumpi, to ti stiže iz Amerike onda?
imaju skladište u frankfurtu, ali za džaba jer isto platiš carinu ako pretjeraš s količinom

Krumpirić je napisao/la:Jedno OZBILJNO pitanje. Sudba mi je takva da nikad u životu vjerojatno neću vidjet KitchenAida.
Koji robot je najbolji poslije njega?
samo zato sto ima poklopac na zdjeli, pa kad muti brasno ili secer u prahu odmah ga nafrljim na najjace a brasno ne leti po kuhinji

jako zadovoljna...
AA je napisao/la:ja imam kenwood i ne bih ga mijenjala ni za jedan fensismensiluking kitchen aidsamo zato sto ima poklopac na zdjeli, pa kad muti brasno ili secer u prahu odmah ga nafrljim na najjace a brasno ne leti po kuhinji
imam ovaj model Kenwood Major svi su prikljucci isti, malo drugaciji broj, ali je bio i 100e jeftiniji
jačinom su on i KA u klasi. uvijek, ali uvijek bi odabrala Chefa. za trendseterice sad ima u bijeloj glossy boji.
Krumpirić je napisao/la:meni je ok, jer stvarno uštedim. neke stvari su trostruko jeftinije. mami naručujem neke vitamine, koji su višestruko jeftiniji nego ovdje, pa usput kokos-brašno, bezšećerni kakao i slične stvari naručim za sebe, sve stvari su puno jeftinije nego u bio-bio.
Ako pitaš radi takvih stvari.

, važno mi da je jak, kvalitetan, da ima garanciju, da je jedan uređaj, a ne milijardu i da nije užasno skupTrenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.