) pa maslac pa preko toga puno, puno, puno gaude ...Priznaj da tako nisi nikad probala. Al ako probas vidjet ces da ti salata ne treba

Sada je: 07 kol 2026, 12:07.
) pa maslac pa preko toga puno, puno, puno gaude ...
zapečene sa sirom, zapečene s jajima, neki k'o fol složenac s mljevenim, salata od mahuna... al' nikako da se popnu na ljestvici 
Valjda zato što je ljuto, šta li 

Živo me zanima kaj me sutra čeka. Ne vjerujem u sreću dva dana za redom.
sutra je naravno 意大利麵條與蔬菜

)
Solea je napisao/la:obožavam mahune i na varivo i na salatu i zapečene i gratinirane i abšmalcane...
folne, te tvoje nisam jela al vjerujem da bi mi i takve bile super.
u sezoni ih često napravim s lukom, tikvicama i češnjakom, onako, pirjam kratko s pireom od paradajza, na kraju puno peršina (lista)
na čušpajz ali sa mesekom u tragovima da mi dečki ne prigovaraju da nema mesa. 
Solea je napisao/la:u sezoni ih često napravim s lukom, tikvicama i češnjakom, onako, pirjam kratko s pireom od paradajza, na kraju puno peršina (lista)
folne je napisao/la:ovo kuhaš?![]()
nemrem te nikako zaj

(štogodviučinilesnjima 

folne. ja bih se kladila da obožavana ima nekog labuda folne je napisao/la:Obožavana, mi ćemo sutra Jamiev Roast duck with spicy Christmas rub & Marsala gravy , Tika se pobrinula za ručak. Kaj je vama Hayley priskrbila?
adry je napisao/la:grah sa suhim mesom

.folne je napisao/la:Obožavana, mi ćemo sutra Jamiev Roast duck with spicy Christmas rub & Marsala gravy , Tika se pobrinula za ručak. Kaj je vama Hayley priskrbila?
Prije bismo vranu nego labuda mogli ručati.

, danas varivo od slanutka i debrecinki (već padam u nesvijest od gladi
)
baš ti hvala
(ono malo graška, malo mrkvice i čega još ima na lešo pa s malo maslaca i limuna).Nije mi bila dovoljna salata.
)

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.