Moze i hotel ali da smo svi u jednoj sobi, moze bracni + 1 dodatni lezaj ili neki apartman ...
Sada je: 06 kol 2026, 01:34.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

valjda su izdane

lastavica je napisao/la:nismo još karte rezervirali, ne znam jel trebam najprije karte rezrvirati ili hotel pa još nisam ništa
), pa idemo u apartman, s housetripa.

čekali smo za karte oko 2 i pol sata, u 15 sam dobila karte za 17.30
meni se čini da je do pet dana najisplativije punit oystericu, sve preko toga - ili stavit na nju travelcard za sedam dana ili uzeti papirnati travelcard (za koji ti treba i slika) i onda uz taj TC (pod uvjetom da je papirnati, kupljen na jednoj od većih želj.postaja, baš mora imati onaj znak željeznice) možeš na onu 2for1 foru uštedjeti hrpu novaca ako obilaziš recimo Tower, London Dungeon, nekad i eye zna biti u toj ponudi. mi smo ljetos tako za nas dvoje uštedjeli oko 800-900kn.
oysterica, fora 2u1, papirnati travelcard
. valjda zato sto jos nisam uzela vodic kroz London u ruke, a nisam nikad ni bila. jel moze neka verzija "for dummies" 

palunkica je napisao/la:Inače, Ibis hoteli su relativno povoljni po cijeni i nisu loši - neki standard.
Krumpirić je napisao/la:A to je po meni top lokacija jer dolaze i vlakovi s aerodroma i križa se pola metroa na KC.
Ovaj put nas je tako puno (vidi broj karata), pa idemo u apartman, s housetripa.
Tako smo bili (mi i djeca) već kojekuda jer je to debelo najpovoljnije.

pogotovo što nećeš ići u sve to nego vjerojatno u dvije stvari u ponudi. Pa za LE kupiš on line, a za akvarij posebno (akvarij je kod LE i isplaniraj si to odmah prije ili poslije LE).Krumpirić je napisao/la:karte, ako ideš jeftinima, svakako. Npr. ja sam prije mjesec dana kupila za sredinu svibnja, to su bile zadnje po toj cijeni (7 komada 500 eura povratne)
?
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.