Sada je: 04 kol 2026, 18:36.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Sunshine je napisao/la:A šta ti konkretno treba?
Pitaj ....

),ali uvijek čujem oduševljenje onih koji su bili tamo , i noćnim životom i zabavom uopće.Čitam u novinama da je ona glumica iz Najboljih godina Katarina....išla u neki Plastik klub 

Sunshine je napisao/la:Danas sam ti u koma gužvi pa ne stignem detaljno napisati koliko bih htjela![]()
Uglavnom, što vidjeti?
Kavica u Knez Mihajlovoj obavezno (može se i shoppingirati), odite do Kalemegdana (to je sve centar), ne znam koliko ćete imati vremena za kazališta, ali definitivno super predstave u Jugoslavenskom dramskom pozorištu i predobri mjuzikli u Pozorištu na Terazijama.
Za kavice je meni najdraža (i jedna od najljepših bg-skih ulica) Njegoševa, puno dobrih birceva ima i u Strahinjića bana (iliti Silikonskoj dolini).
Ada Cigalija je meni isto predivna (nešto tipa naš Jarun, ali puuuno veća, s puno više sadržaja).
Ne bi ti bilo loše pogledati na internetu kakav je repertoar događanja u BG u periodu kad ste tamo jer se toooliko toga uvijek događa: koncerti, izložbe, manifestacije ....ja sam sada malo out što se toga tiče.
Restorani.
Na Skadarliji imaš Šešir moj, Dva jelena, Dva bela goluba ...svira starogradska muzika uživo.
Šaran u Zemunu.
Na splavovima Žabar, Reka.
Jedan od fensi i skupljih (ali predobar) je i restoran Franš (kod Autoputa).
Klubovi.
Svakako otići u Iguanu, elegantan restoran klub na Savskom pristaništu. Služe se najbolja vina, svira najbolji jazz koji uživo izvode članovi orkestra nacionalne televizije. Ovdje dosta ljudi voli preko dana ako je lijepo vrijeme doći, sjediti uz Savu i ručati.
Odmah do Iguane je Frida (meni najdraži klub), rezervacija obavezna, muzika uživo pre-do-bra, hrana izvrsna.
Mi smo znali prvo otići u Iguanu kao "zagrijavanje", a onda bismo se preselili u Fridu. Ako nećete tamo navečer, odite preko dana na ručak.
Od splavova H2O (taj je najpoznatiji), Red shoes (dobra muzika).
Ulica Strahinjića bana: otići u Dorian Grej ili Stefan Braun (tamo su i cijene nešto više).
Obavzno probati Moskovske šnite u hotelu Moskva, kavicu u Caffe&Factory.
Shoppingirati možeš po cijelom gradu, na Bulevaru kralja Aleksandra (puuuuuno duža verzija naše Ilice), meni najdraži je Shopping centar Ušće, Delta city ti je predaleko.
Izbjegavaj gradski prijevoz (buseve, trolejbuse, tramvaje), koristi taxi (njih par ti je 20% jeftinije ako ih pozoveš telefonom).
Ako se još nečega sjetim, dopišem.
Edit: evo zgodan link
http://www.nadlanu.com/Dynamic/ChannelHome,intLangID,2,intCategoryID,20.html

, šoping centri su posvuda isti, rađe biramo manje trgovine sa robom koja u šoping centar obično ne zaluta).

Stefanova_mama je napisao/la:Za klince na Kalemegdanskoj tvrdjavi je otvorena izlozba o Dinosaurusima (modeli dinosaurusa u prirodnoj velicini).

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.