Zaboravila sam, ajme kako sam već stara.......Za sva pitanja imate odgovor na forumu hermes-zdravlje........

Sada je: 28 kol 2026, 11:44.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
Zaboravila sam, ajme kako sam već stara.......

Lorena82 je napisao/la:jel ima netko tko još uvijek zonira?
ja se bacam u zonu od sutra, sad si vadim recepte.
vidim da su neke od vas zonirale dok su dojile. kako to funkcionira? jel idu kile dolje?

mamalila je napisao/la:Nadam se da sam sve popamtila,jer ne vidim ovdje mogućnost da istovremeno pišem odgovor i vidim druge postove.

Lorena82 je napisao/la:hvala ti.
znači da budem na 14 blokova sve zajedno? i mislila sam si da bi 11 bilo premalo s obzirom na dojenje.
e a jel veliki problem to kuhanje, preračunavanje, zbrajanje uklopit u svakodnevne obaveze sa dvoje djece? bojim se da ne odustanem zbog tog silnog računanja.

Lorena82 je napisao/la:Jeronim i mamamila puno hvala na odgovorima ali ipak sam odustala od zoniranja zasada jer mi se to čini previše računanja, a ja sam trenutno u fazi dok mi fali vremena. trenutno sam zadnjih 2 tjedna na Montignacu i super mi odgovara. izbacila sam sve bijelo i ne mješam UH i proteine. idu kilice dolje samo moram priznat da jako puno jedem da mi se ne smanji proizvodnja mlijeka.
hvala na sajtovima, obavezno ću ih proučit
To bi bilo najbolje. A naročito bi ti važno bilo riblje ulje ali od provjerenog proizvođača. Ako pogledaš ponovo tamo vidjet ćeš da je olakšano računanje...
osim ako već nisi pogledala 

nevenera je napisao/la:ima li ovaj kalkulator kupit kao aplikacija za telefon ili samo ide na komp?

nevenera je napisao/la:ja sam skinula
vidim da daje manji uvid u situaciju
ali samo letimično pogledala

javite se 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.