Sada je: 31 srp 2026, 10:31.

boca za vodu

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

boca za vodu

PostPostao/la april » 22 ožu 2014, 19:36

u čemu nosite djeci vodu za vani?
jel ok ova boca od npr. jane sa sportskim čepom? nekad se pričalo o štetnosti te plastike, što mislite?
školarac i kokolo
april
ja bih za njega skinula zvijezde s neba

Re: boca za vodu

PostPostao/la Mala Bornica » 22 ožu 2014, 20:07

Koliko god izbjegavala ponovno punjenje plasticnih boca (od jane ili slicno), na kraju to ispada najjednostavnije. Imam nekoliko equa boca ali nakon nekog vremena i one su poprimile neki miris, pa klinci (moji stariji) danima drze bocu u torbi bez pranja i to nije dobro, i tako. Tako i s malim kombiniram, ili napunim equa bocu ili neku drugu (sto imamo za bicikle i slicno), ili ja u ili pak uzmem aventovu s kljunom.
B, 2001.
E, 2002.
D, 2011.
Mala Bornica
Sunčeko

PostPostao/la newmom » 22 ožu 2014, 20:59

Mala Bornica je napisao/la: Imam nekoliko equa boca

x
najčešće koristimo njih, ali malena u školsku torbu stavi i janu, bilo original bilo refill :mrgreen
newmom
od Cullenove loze

PostPostao/la mrs. eastwood » 23 ožu 2014, 08:32

mi smo dugo koristili tommee tippee čašu s tvdrim kljunom. super praktična je bila jer iz nje nije curilo, a ona ju je mogla sama otvoriti - podignuti kljun.
onda smo u nekom trenutku prešli na Sigg-ovu bocu - to joj je i sad teško otvoriti (3ipol god. ima).

mislim da je bitno ovo da dijete može samo otvoriti vodu i zatvoriti ju dok se npr. vozi u autu. opet da je praktično, a i sigurno s tom plastikom...
mrs. eastwood
Sveta krava

PostPostao/la newmom » 23 ožu 2014, 11:59

ja sam lani kupila jednu sigg bocu, bila je skupa, računala sam da će biti za curku(uskoro 8 god)
no nikako joj ta boca ne paše, teško joj je vući na onaj njihov pipak
tako da je sad koristim ja
ali, općenito te sigg boce su em skupe, em se sve mora prati ručno, a ima milijun dijelova, em piješ kap po kap :dunno
te ne smiju u njih vruće tekućine, uf
gazirane mogu, ali to mi ništa ne znači kad ne pijemo gazirano

equa boce su mi super, peru se komplet u perilici, naše nisu poprimile nikakve mirise, ove naručene iz Slo su i danas ko nove
jednu sam kupila u kozmu u Hr, i napukla je nakon mjesec dana :dunno
newmom
od Cullenove loze

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.