i blitva je iz vrta i malo s balkona
u šparogama samo ja uživam jer juniorka odbija jesti "odvratno gorko povrće"
i meni fale kolači danas
zato smo otvorile kutiju pralina od bijele čokse ....još čekam inspiraciju za sutrašnji ručak
Sada je: 09 kol 2026, 01:02.
i blitva je iz vrta i malo s balkona
u šparogama samo ja uživam jer juniorka odbija jesti "odvratno gorko povrće"
zato smo otvorile kutiju pralina od bijele čokse ....

Ne usuđujem se praviti ih kad ne znam točno šta trebam očekivati 

tako da ni ja nisam znala što očekivati.
). radila sam po supermaminom receptu s foruma. tijesto se super lako razvlačilo, baš me iznenadilo, a bojala sam se kako će mi to ići.

Adorabla je napisao/la:jučer ručak - greška s placa. Mislila sam da sam našla proljetni špinat a kad sam ga čistila sam skužila samo da je minijaturan zimski ali i dalje zimski
danas ćoravi gulaš, bez mesa. S kroketima od jučerašnjeg pirea

) i pileći saft ala paprikaš. Mješavina salata i desert palačinke 

i s krumpirom za one koji su mršavi

Adorabla je napisao/la:naravno da radim i nisam još umrla od toga![]()
Danas njoki kupovni (da mi se MMaja ne brine) i pileći saft ala paprikaš. Mješavina salata i desert palačinke
niti nebuš .....samo znaš onu da se krumpir ne podgrijava
kak nemam ptičice morat ću ga bacit po parkiću vranama 
:lol niti nebuš .....samo znaš onu da se krumpir ne podgrijava

u pravilu ga ne podgrijavamo od kad ja kuham, ali kad se sjetim koliko puta u životu sam ko dijete pojela podgrijani krumpir ili još gore - podgrijani pire i špinat i eto, nikad mi nije bilo ni muka 
malamaja je napisao/la:Adorabla je napisao/la:naime, kupila sam proso....neljuštenokak nemam ptičice morat ću ga bacit po parkiću vranama

), mm i ja paprike s jajima, zelenu salatu s rotkvicama i mladim lukom 

kod mene ne ostane pirea pa ja ne padnem u napast
a kaže ..."Ne smije se kuhan pohranjivati duže od 24 sata kako bi se izbjeglo razvijanje proteus bakterija" 

- na takav dan pojačavam obroke doma, dam djetetu zeleno svjetlo da to preskoči
) kao predstavnikom reprezentativnim bi prošlo. I šafran bi zažutio ok vjerojatno
i inače....prehrana u školi je
. moja više ne želi jesti...pogotovo ne užinu. nosi si svaki dan neko voće, kolač, pločicu od žitarica ili sl. za užinu....

) s klicama piskavice na saft. Onako kao kineski. I tjestenina uz to. Klasika salataTrenutno korisnika/ca: / i 1 gost.