Sada je: 25 kol 2026, 10:10.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
folne je napisao/la:Masho za žene "naših godina", a pretpostavljam da si i mlađa od mene očekuje se vrijednost oko 1.5-2. Tvoj nalaz još nije preko referentnih vrijednosti i europska praksa je takva da se za takav nalaz ne daje terapija.
Prati.
Krumpirić je napisao/la:Znači može bit da sam predozirana (TSH mi je 0,4)? ajjaja, a misla sam za 2mj na kontrolu![]()

Krumpirić je napisao/la:folne je napisao/la:Masho za žene "naših godina", a pretpostavljam da si i mlađa od mene očekuje se vrijednost oko 1.5-2. Tvoj nalaz još nije preko referentnih vrijednosti i europska praksa je takva da se za takav nalaz ne daje terapija.
Prati.
Je vako kako kaže folne, al neki bi ti dali doduše i za to, ako imaš simptome...
Znači može bit da sam predozirana (TSH mi je 0,4)? ajjaja, a misla sam za 2mj na kontrolu![]()

mama njonji je napisao/la:i sad ti budi pametan![]()
meni sa 3,98 kaže da nije još potrebno liječenje

servuz je napisao/la:mislim da se radi od doktorskom stavu. ja nisam imala nikakve simptome, slucajno je pronadjen problem. prva dr endokrinolog nije mislila da treba da uzimam lekove. onda se desilo da sa trudnocom nije klapalo, a i ranije sam imala problem da plod nije zaziveo i moja ginekologica je bukvalno poludela na endokrinologa. onda sam isla po drugo misljenje i od tad uzimam tablete. dakle pocetna tacka je bila 2,6 ili 2,8.
mozete videti za probleme u trudnoci je cesto to problem. dakle opste priznat stav. ja to nazalost nisam na vreme znala, te iz 4 trudnoce imam 1 dete.

Stefanova_mama je napisao/la:Nadice to je hiper simptom. Imala sam ga kad mi je doza euthyroxa bila previsoka.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.