Sada je: 05 kol 2026, 13:58.

Gardaland i kiša :(

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Gardaland i kiša :(

PostPostao/la kruna » 29 tra 2014, 09:52

Dakle, kako sam naslov kaže, taman će nam kišiti u vrijeme posjete Gardalandu :|

Ima li netko iskustva kak je tamo kad kiša pada??

:mah
kruna
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: Gardaland i kiša :(

PostPostao/la Mala Bornica » 29 tra 2014, 10:47

mi smo jednom bili kad je pljustalo ko ludo. imali smo kabanice (imas i tamo za kupiti, nisu skupe ali nisu ni kvalitetne, poderale su se brzo). i odradili gardaland kao i po suncu :lol, samo mokri. nije bas pravi dozivljaj, ali je poseban dozivljaj, npr. juriti na mamutu (ili kako s vec zove jedna od atrakcija, nebitno) a kisa te lupa po licu...
najjace pljuskove smo proveli pod krovom, ali kad nije baj jako padalo isli smo redom sta smo htjeli.

uzmite rezervnu odjecu i obucu da se presvucete kad zavrsite i to je to.
B, 2001.
E, 2002.
D, 2011.
Mala Bornica
Sunčeko

PostPostao/la kruna » 29 tra 2014, 10:56

joj hvala ti puno! :zivili

jako sam se zabrinula da će biti zatvoreno sve i kaj ja znam..
kabanice ću kupiti već kod nas, a robu ćemo ponijeti.
kruna
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la † Volvo » 29 tra 2014, 11:04

I po suhom vremenu te koješta tamo smoči (sve one vodene atrakcije ;) ) - dobre tenisice za suhe noge i uživajte. Ima i natkrivenih stvari, mom je djetetu favorit ionako bio onaj s mumijama (faraon nešto) pa smo tamo ponavljali gradivo, i gusari su mislim pod krovom, i 4D kino, nije loše uzeti prioritetne karte zaželite li se više tih natkrivenih stvari a bude gužva radi kiše tamo.
† Volvo
na solarni pogon

PostPostao/la kruna » 29 tra 2014, 11:14

kupila sam online karte i trebali bi ući bez čekanja, to me veseli ;)
kruna
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Mala Bornica » 29 tra 2014, 11:33

neke atrakcije se mozda i zatvaraju za vrijeme jakog pljuska (blue tornado i slicne adrenalinske voznje), ne znam vise jer kad smo s klincima onda nam to nije ni bitno.
a prioritetne karte koliko se sjecam nisu za neograniceno koristenje, to si mozes provjeriti da se ne iznenadis.
B, 2001.
E, 2002.
D, 2011.
Mala Bornica
Sunčeko

PostPostao/la danni » 30 tra 2014, 10:12

mi planiramo ići turom 18.6. autobusom preko agencije.
ima li itko iskustva i dobro došle savjete?
gdje kupiti online karte, i da li ima potrebe to uopće kupovati online?
danni
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la anlan » 30 tra 2014, 15:59

ponesite rezervnu odjeću od glave do pete, a i zaštitu za ruksak - torbu u kojem ćeš to nositi, neki najlon, može i obična vreća za smeće ako ne pušta vodu. također zaštitu za fotić.
ako bude pljuštalo ima dosta i atrakcija na zatvorenom. nama je bilo jako sunčano pa smo tempirali da se svako toliko ohladimo negdje unutra (4d kino, cirkuska predstava, oni neki faraoni - vlakić ide kroz podzemlje, pa gusari... ili je to isto :da? , ne sjećam se. i stablo u dječjem djelu je isto na zatvorenom.
možda imaš i na njihovom webu što u slučaju kiše.

apropos karata mi smo došli malo prije otvaranja vrata i nije bila gužva na blagajnama, ali možda zato što je bio radni dan...
anlan
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la kruna » 14 svi 2014, 20:39

usprkos kiši, bilo je suuuper!! u početku sipilo lagano, a pred kraj lijevalo kao iz kabla :p

svejedno, sve živo smo prošli uzduž i poprijeko jer nije bilo gužve, baš zbog kišice (najduže čekanje 10 min)
nije radio samo onaj toranj jer je previsoko zbog moguće grmljavine :zub

imali smo kabanice, što je bilo super super, ali propusne tenesice. tako da za idući put samo to bi mi bilo ono što bih uzela ekstra. ovako smo se presvukli čim smo izašli i sve pet. svima nam je bilo predobro, i djeca nisu ni skužila da su morkra totalka :lol

što se tiče karata, ako već sad znate točan datum odlaska, preporučam on line kupnju jer postoji opcija za točno odabrani datum, i kupnja je obavezna do 7 dana unaprijed (http://www.gardaland.it/resort/index-en.php) uštedila sam tako 10ak EUR po osobi što smo spiskali tamo na gluposti (suvenirčiće i slično), a i nema čekanja na ulaznice nego se odmah ulazi na glavna vrata ;) i uključuje neograničeno korištenje svega. naravno sea world i movie i ostalo se posebno plaća, ali to su odvojeni dijelovi. mi smo prošli baš gardaland..

ostali savjeti - samo se opustiti i uživati! kad je lijepo vrijeme tamo je kaos pa se čeka i po 45min pa preporučam kape.
:mah
kruna
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.