Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Toster za tople sendviče - čišćenje

03 svi 2014, 13:15

kako ?! sigurna sam da postoje neki tips&tricks :znoj a za koje ja ne znam....naime, kad ostanu ostaci rastopljenog sira na njemu ja to ne mogu oribati. namočim, keficom za čišćenje....ide djelomično.....već sam izgrebala površinu za pečenje :ajme nikako ga fino očistiti

za one koji nemaju predodžbu to je ovakav toster

slika

naravno, moj je nešto stariji model :mrgreen

Re: Toster za tople sendviče - čišćenje

03 svi 2014, 13:26

kapni malo ulja na papirnati ubrus i time ga izbrisi.

03 svi 2014, 13:39

Probaj staviti papir za pecenje kod sljedece upotrebe i nema vise ciscenja. ;)

03 svi 2014, 14:09

sad mi je sinulo, da se on možda da rastaviti :mrgreen :lol idem vidit ....ištekat ću ga iz struje da budem ziher :plavusa

03 svi 2014, 18:16

Kad se ohladi meni se sve lako skine sa vlažnim papirnatim ručnikom. Uopće ne ribam niti stružem, samo namočim običnom vodom papirnati ručnik i prebrišem - svi ostaci odu.

03 svi 2014, 18:30

Barbi je napisao/la:Kad se ohladi meni se sve lako skine sa vlažnim papirnatim ručnikom. Uopće ne ribam niti stružem, samo namočim običnom vodom papirnati ručnik i prebrišem - svi ostaci odu.

Tako i ja ostavim da se ohladi, sve se skine

03 svi 2014, 19:42

Nikina mama je napisao/la:Probaj staviti papir za pecenje kod sljedece upotrebe i nema vise ciscenja. ;)

X

ima i masnih papira za kupiti. to je još bolje.

03 svi 2014, 20:29

Barbi je napisao/la:Kad se ohladi meni se sve lako skine sa vlažnim papirnatim ručnikom. Uopće ne ribam niti stružem, samo namočim običnom vodom papirnati ručnik i prebrišem - svi ostaci odu.

probala. ne znam jel to do sira, al na dva tri mjesta se tak zapeklo da sam namočila i ostavila par sati i jedva je otišlo dolje. morat ću probati s papirom za pečenje.
tenks cure :)

04 svi 2014, 08:06

malamaja je napisao/la:sad mi je sinulo, da se on možda da rastaviti :mrgreen :lol idem vidit ....ištekat ću ga iz struje da budem ziher :plavusa

naš se ne da rastaviti. mm je otšarafio sve što se moglo i samo je došao do žica, ali ova ploča se ne da nikako maknuti. i ja sam ga već izgrebala i muka mi je od njega. probat ću s papirom za pečenje.

04 svi 2014, 10:56

nema toga sto se ne skine masnim papir.ubrusom. al ako nećeš probat, ne moraš :p

04 svi 2014, 11:02

ja ću probati :lol

nekak sam sklona povjerovati vlastitoj teoriji da je sir u listićima :ajme čista plastika :mrgreen eto, dokaz je da ga nemreš skinuti s tostera :lol a rekla sam da ga nebum kupovala :roll
recimo mozzarella se fino skida :lol

04 svi 2014, 12:32

sir u listićima najčešće uopće nije SIR, to je istina :lol ni ja ga ne kupujem, radije kupim narezani sir.
Odgovori