“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
za pulmologa preporučujem dr. darka richtera na rebru nakon mučenja od 1,5 dana po raznim doktorima i terapijama, on je jedini postavio dijagnozu i dao ispravnu terapiju obratila sam mu se preko cybermeda i dobili termin za nekoliko dana
Ovisi za što ti treba, oni se isto razlikuju po području interesa, inače je jako dobar pulmolog dr. Sanja Popović Grle, radi na Jordanovcu, ne znam radi li gdje i privatno.
o shit, a imala sam najmjeru otvoriti ga na fit mami, sto je najgore. hvala za preporuke. inace, problem je astma. prijateljica je iz sibenika, jako joj je lose, na kortikosteroidima je i nista joj ne pomazu, gusi se, svako toliko zavrsi na infuziji i zeli drugo misljenje nekgoa od zg lijecnika. zamolila me da se raspitam za orl i pulmologa.
Ako još tražiš otorinca,mogu ti dati preporuku za dr.Šimunjaka na sv.duhu On je glavni na tom odjelu,jako pristupačan i simpatičan,dobro radi svoj posao
Zabolilo me uho na moru, rekli su da je upala vanjskog dijela, popila i atb i kapala uho i nakon 10-ak dana nije mi puno bolje nego na početku. Manje boli ali jako slabo čujem na to uho i kao da mi je prepuno nečega