http://www.vecernji.hr/hrvatska/evo-kako-mozete-pruziti-utociste-zrtvama-poplava-939516
Lokacije prikupljanja pomoci http://www.index.hr/vijesti/clanak/potrebna-im-je-nasa-pomoc-evo-kako-mozemo-pomoci-zrtvama-poplava/748082.aspx
Sada je: 05 kol 2026, 10:44.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

U Zagrebu donacije se mogu dostaviti i u prostore Gradskog društva Crvenog križa Zagreb od ponedjeljka 19. do petka 23. svibnja u vremenu od 08,00 do 21,00 sati na sljedeće adrese:
Novi Zagreb – Siget 18A
Susedgrad – Ulica Medpotoki 28
Črnomerec – Ilica 223
Trešnjevka – Našićka 4
Dubrava – Grižanska ulica 19
Sesvete – Trg Dragutina Domjanića 6

Post 21,6Hajdi je napisao/la:Mislim da ovo definitivno spada na naš forum. Preuzimam s FB.
By Tamara Trikic
Podelila bih nesto sto je moja drugarica videla na terenu pre neki dan. Ona ne zeli da kazem njeno ime i gde se ovo desilo, tako da cu postovati njene zelje.
U jeku guzve oko toga da li ce biti dovoljno hrane za decu, pogotovu mleka za bebe i razmisljanja gde se sve ovo moze u to doba noci nabaviti, mestu su se priblizavale cetiri Romkinje. Neki volonteri oko moje drugarice su poceli da komentarisu kako su oni kao pacovi i bubasvabe. Ne mogu se istrebiti i uvek su tu kad osete da ima neceg sto mogu da uzmu. Jedna od tih zena je prisla jako stidljivo volonterki i obratila joj se recima da one nemaju sta da donesu jer i same nista nemaju,ali da su spremne da doje decu ili da se izmuzu u flasice ako neki roditelji imaju problem sa tim da im one ( sama je rekla Ciganke) doje decu. Rekle su kog su im uzrasta deca i da imaju jos zena koje bi dosle ako su im potrebne.Sefica volontera se posavetovala sa nekim ko je iznad nje i rekli su joj da ako roditelji nemaju nista protiv, ona moze da ih pusti da to urade. Volonteri koji su do pre pet minuta drvlje i kamenje osuli po njima su bili u cudu.Ovaj obrt situacije niko nije ocekivao kada su se pojavile. Pozvale su svoje prijateljice koje su se jako brzo pojavile. Neki od roditelja su im dali da doje, neki su im rekli da se izmuzu i tako je te veceri dvadesetak beba jelo....

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.