Sada je: 14 lip 2026, 07:38.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
Post 21,6
Sve što je od tkanine, madraci, kreveti, kauči.

Post 21,6

No trebat će kredite plaćati za godinu dana.
Post 21,6
ali sam mu objasnila da je rano za to, da ćemo to slati kad poprave kuće 
Beppa Joseph je napisao/la:Što se radi s novcem koji uplaćujemo.

skorpionka je napisao/la:Baš razmišljaam kako bi trebalo napravit akciju na nivou grada Zagreba. Svaka osnovna škola koja to želi može izabrati konkretnu osnovnu školu koja je nastradala i direktno joj pomoći u obnovi knjižnice. UKljučiti bi trebalo roditelje i djecu, tko ima od doma naslove s popisa lektire, ili naslove koje inače djeca rado čitaju, može to donirati a može i kupiti i donirati nove. Na taj načini bi im barem malo olakšali početak nove školske godine. Novac koji dobiju im onda ostaje za neke druge potrebe.
tamazd je napisao/la:Beppa Joseph je napisao/la:Što se radi s novcem koji uplaćujemo.
i mene to zanima, dosta se uplatilo. Samo me strah da novac nece doci do onih kojima stvarno treba
Krumpirić je napisao/la:Mi ćemo se konkretno dati u obnovu usjeva i poljoprivredne opreme. Razmislite i o tome, vjerojatno će ostat zanemareno.
Post 21,6

nadicab je napisao/la:Na fb je osmisljena akcija "Zena za zenu" gdje u kutiju od cipela ili torbu spakiras sve sto jednoj zeni treba (ima popis) plus pisamce podrske plus jos nesto po vlastitom izboru.

.
.
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.