ovo kod mene ne bi prošlo. slatko je šećer sve može, ali se ne smije štedjeti na šečeru (to kaže juniorka)
Give a man a fish and he will eat for a day; teach a man to fish and he will eat for a lifetime; give a man religion and he will die praying for a fish.
Utorak- pečeni pajcek i paradajz salata. Srijeda burek s mesom i jogurt ,samo MM i ja. Cure nisu doma. Danas saft s purećim bijelim mesom, graškom i mrkvicom, riža i zelena salata.
ponedjeljak pire krumpir i sarma od vikenda utorak pire od bundeve i prosa, parena blitva i prženi tempeh srijeda špageti s mrkvom i tofuom, kupus salata danas varivo od graška i piletine a sutra je petak pa ćemo neku ribicu, vidjet ćemo šta se nudi sutra ...
lasagne i juha, zelje i paradajz salata...kolač od jučer
Give a man a fish and he will eat for a day; teach a man to fish and he will eat for a lifetime; give a man religion and he will die praying for a fish.
Pil.file u umaku od senfa, ttikvica i vrhnja s njokima Svinj.vratinu u senfu na naglo i tikvice na naglo plus zelena salata Krpice sa zeljem A upravo pecem kruh u pecnici
BUDILICE I MARATONCI skolarka K 10/2001 skolarac-maratonac N 07/2003
kupila sam danas na tržnici mladi gršak u mahuni - uvijek gledam recepte s tim i nikad to nemam i sad kad sam napokon našla i kupila ne znam kak da napravim - please help???
nemam pojma, latice, ali sigurna sam da ćeš na kraju spremiti nešto dooobro
kod nas danas djeca ručala tjestenine s bijelim umakom od tikvica i piletine i salatu od krastavaca uz to, a mm i ja ćemo piletinu s kikirikijem "na kineski" tj. u woku s dosta nekog povrća.
sutra pileći paprikaš za kojeg se nadam da će ostati i za prekosutra
picek s mladim krumpirom i tona zelene salate jučer pužeki s faširanim i pola tone salate sutra nema salate, nego bumo zelje...ne znam još kak.
moji graškići u mahunama krenuli...ja ih stavljam u variva, tipa ajngemahtec ili već nekaj povrtnog....
juha od mrkvice, lasagne sa šparogama, salata i desert puding sutra cu juhu od gljiva (imam jos sušenih vrganja i nešto bukovača) pileće štapiće u sezamu, rižu i brokulu na pari. Možda curry sos, ovisno o raspoloženju.
Bacila u vrećicu za pečenje pileće boce i karabatke, mladi krumpir, luk, papriku, mlado zelje i cherry paradajziće, samo uz sol i ružmarin. Sutra ostaci prisiljenog zelja, bolonjeza i ovoga od danas.