U petak su me primili na patologiju trudnoće, da budem pod nadzorom dok mi ne naprave carski - dakle, skoro bez razloga, zdrava sam i sve je ok, mogla sam od doma dolazit na ctg.
I baš noćas me počeo divljački boliti jedan zub s kojim muku mučim već zadnje dvije godine, kao da sam znala da će me uloviti baš pred porod.
Zub je već više puta popravljan, trebao bi biti mrtav, kanali su očišćeni i ispunjeni. Sad boli, i oko njega je oteklina.
Rekla sam jutros na viziti da trebam stomatologu, jer već i sama znam da je to upala, prošla sam već isto sa tim istim zubom. Međutim, odgovor je bio da ne znaju kako mi pomoći, i napisali lupocet po potrebi, koji mi dođe kao vodica.
I što sad?
Jel trebam to trpit još desetak dana, dok mi ne naprave carski, pa dok me ne otpuste s bebom?
Ili da malo povisim ton pa da onda smisle kako da dođem do stomatologa? Kak ide procedura kad te ulove neke druge tegobe koje nemaju veze s odjelom na kojem ležiš?
Ili da odem doma na svoju ruku, sutra moja zubarka radi ujutro, i najbolje bih voljela kod nje koja već zna kakvih problema imam, i kako izgledaju ti kanali - uski i razgranati, malo problematični za čišćenje. Al me strah da mi neće radit probleme

sjetila si me zene koja je rađala u boksu do mene, nju je bolila žuč
, svakako trači da te puste zubaru, pa to nije ni bezazleno (držim fige da antibiotik bar malo smiri situaciju)
Drži se.