ovaj tvoj prvi post kao da sam ja pisala. inače vidla sam već tu temu ali nisam išla čitat jer sam za ovakvo njegovo ponašanje imala raznorazna objašnjenja, nisam mislila da se radi o nekoj nervozi....mislila sam da su grčevi, prejaki let down, preslabi let down, pa da nemam dosta mlijeka, pa da odbija jednu sisu, nemogućnost da se podrigne, refluks, naučenost na ruke
uglavnom ta njegova nervoza traje oko 3h navečer između 19h i 22h, ali danas je recimo i popodne od 12h-15h bio takav i prije par dan u noći smo imali sličan šou. muž me već optužio da ga učim samo na svoje ruke i da ga našopavam jer u tom periodu zna imati i po 5 podoja u sat vremena. nasisava se stalno, uz dosta plakanja, čupanja i jako puno bljucka. u tom trosatnom šou se i on i ja presvučemo 5 puta
evo sad vidim da je to očito obrazac ponašanja kod nekih beba. hvala što si mi ukazala na mogući problem, selim se na onu temu

držim te za riječ

- pardon na izrazu! 
I to je to!
... Cini mi se da su kolike jer je 2, 3 sata neutjesno plakao... Mm odjurio u ljekarnu po bio gaya kapi, ja sam ga nosala onako okrenutog s mojom rukom na njegovom trbuscicu i tako se malo smiri (cak u jednom trenutku i zaspao pa opet poceo plakati)... Dojim, on prducka i kaka no jucer mi je malo falilo da pocnem plakati skupa s njim koliko sam se nemocno osjecala da mu pomognem...