Sada je: 01 kol 2026, 19:59.

Desant na pelene dio 2

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Desant na pelene dio 2

PostPostao/la Nikky » 12 svi 2014, 13:21

Da javim napredak. Prva dva dana je stalno zadrzavao mokrenje samo da ne ide na tutu. On popiski par kapljica, ja ga stavim na tutu ali nista.... pa opet u krug sve dok mu ne popusti koncentracija pa se popiski sav po sebi. Sada piski u tutu bez ustrucavanja ali ne trazi sam. Stalno ga promatram i poticem pa ako nisam bas prisutna onda se popiski po sebi. Cak je i svaki put kakao u tutu. On je navikao kakati u shatoru od ikee :p jer nece da ga itko gleda pa se mucio oko kakanja negdje drugdje. Nikako se nije mogao opustiti. Onda sam mu stavila tutu u taj shator pa se unutra pokaki.

U vrticu je u petak isto zadrzavao mokrenje, nije nista obavio na tutu pa se popiskio po sebi, a danas se jednom popiskio po sebi a drugi puta u tutu. :dada

Tako da sam zadovoljna, pomaci se vide iako osjecam da imamo jos puuuno treninga. Mislim da bi sve bilo lakse da pita sam.
Brzić 17.04.2011.
BaBa 11.07.2014.
Nikky
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Mala Bornica » 21 svi 2014, 14:56

Nikky, kako vam ide?

I ostalim friskim bezpelenasima?

Kod nas nema promjene, vec smo se navikli, ponekad pita, ponekad ga podsjetimo, i tako, ide :).
B, 2001.
E, 2002.
D, 2011.
Mala Bornica
Sunčeko

PostPostao/la Nikky » 27 svi 2014, 01:04

Ide super. Bas sam zadovoljna a bila sam skepticna zbog onih prvih dana zapisavanja. Kada treba kakiti trazi tutu, za piskenje ne ali stoji na mjestu i skace ili se drzi za pisu i kaze da ga boli. Tako znam da mora na tutu. Vec danima nismo imali nezgode. Za dnevno spavanje nema pelenu, nikada se ne popiski a navecer se sam probudi i pocne plakati ili lupati nogama po krevetu, biti mervozan. Onda ide na tutu i krevet ostane suh. Tako da je dobro. Iako bi bilo najbolje kada bi jos trazio tutu sam umjesto da daje signale ali ne smijem se zaliti.

E da, ne mogu vjerovati da je to sve ispalo tako kako je a ja sam bila uvjerena da ce nositi pelenu do skole.
Brzić 17.04.2011.
BaBa 11.07.2014.
Nikky
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la mrs. eastwood » 29 lip 2014, 20:24

mrs. eastwood
Sveta krava

Prethodna

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži