Sada je: 14 lip 2026, 07:37.

ebaby webshop - iskustva?

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

ebaby webshop - iskustva?

PostPostao/la monique » 05 lip 2013, 12:54

Jeste li ikada čuli za ovaj webshop ili znate nekoga tko je kupovao dječju opremu od njih? Eto ih na ovoj adresi: http://ebaby.com.hr/home/

Nemaju fizičku trgovinu niti prostor već samo webshop pa sam malo skeptična. Cijene su im i više nego prihvatljive, što također budi malog crvića sumnje u meni. Osim toga, čini se da imaju popriličnu zalihu Peg Perego kolica, a u Hrvatskoj je navodno nestašica istih jer sve tgovine koje ih drže kažu da imaju problema sa zastupnikom Peg Perega za Hrvatsku (Filip-trade). Čudno mi je kako oni baš sad imaju tih kolica na zalihi.

Odlučili smo se još prije dva mjeseca za Peg Perego Easy Drive Swich 3u1 kolica i to u denim varijanti koja u trgovinama stoji oko 6.900,00kn. Oni ih nude za 5.225,00kn (dostava uključena u cijenu). Obilazimo trgovine već tjednima, svugdje obećaju da će nam naručiti i provjeriti dobavljivost ali nismo do sada uspjeli dobiti povratnu informaciju. Dolazim u napast da naručim ta kolica sa ovog webshopa, al me strah da se ne radi o nekakvoj mućki. Jedino vidim da imaju mogućnost plaćanja pouzećem pa bih za svaku sigurnost odabrala tu opciju. Tako neću nikome ništa unaprijed platiti dok ne dobijem kolica.

Svi savjeti, mišljenja i iskustva su dobrodošla :)
slika
monique
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: ebaby webshop - iskustva?

PostPostao/la badada » 05 lip 2013, 16:07

dobar plan.
a ima ti pod kontakt broj telefona i dolje niže ima i adresa ;)
nazovi pa provjeri jel se to može di doć pogledat
07.09.2006. veliki zvrk
09.09.2013. mala zvrkica
badada
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la monique » 05 lip 2013, 16:56

Snimila sam broj telefona. Evo danas sam prvo poslala upit mailom u vezi dobavljivosti i rokova isporuke pa ćemo vidjeti što će reći. Pitala sam i može li se roba doći pogledati prije preuzimanja. Javim razvoj događaja ;)
slika
monique
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la monique » 06 lip 2013, 18:02

Evo, samo da dopišem razvoj situacije. Pokazali su se jako susretljivima i fleksibilnima. Na sva pitanja su mi odgovorili u rekordnom roku i provjerili dobavljivost kolica. Čak su mi izašli u susret i dogovorili smo da ću kolica doći preuzeti u njihov ured u Zg. Kad se uvjerim da su to ta kolica i da su ok, otići ću u poštu platiti i vratiti se po kolica. Vuk sit, a koza cijela. Rekoše mi da bi kolica trebala biti u uredu negdje oko 20.6. pa ćemo vidjeti.

Javim kak je to sve skupa prošlo :)
slika
monique
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la sunnybaby » 03 lis 2013, 10:49

zanima me tvoje iskustvo sa ebaby webshopom, kako je sve zavrsilo?
sunnybaby
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la monique » 10 stu 2013, 17:08

Kasno palim. Sorry.

Moje iskustvo je odlično! Stvarno su maksimalno išli na ruku i ponudili da u njihov ured u Zg dođemo pogledati kolica prije nego ih preuzmemo i platimo. Tamo smo sve otpakirali, provjerili i onda sam sa njihovog računala platila internet bankarstvom. Isporuka je kasnila nekih tjedan dana pa su nam u znak isprike poklonili stalak za košaru od kolica koji nam je fenomenalan jer mogu bebu za sobom vući po stanu. I antialergijski jastučić za košaru smo također dobili. Kontaktirala sam sa gospođom Martinom koja je bila izuzetno ljubazna i susretljiva.

Dakle, sve u svemu za svaku preporuku :dada
slika
monique
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la leonardo » 20 lip 2014, 11:16

ciao...evo ja sam sad u nedoumici oko ebaby webshopa..mi moze netko potvrdit da stvarno valja? nisam iz zagreba tako da ne mogu se s njima dogovorit da ih idem pogledat jer ako idem do Zagreba i nazad, onda necu ustedit 1000kn za kolica koja su kod njih toliko jeftinija. hvala, hvala!
leonardo
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Suncokret » 20 lip 2014, 23:23

Ja sam prije mjesec dana kod njih izvršila narudžbu, konkretno prije mjesec i tjedan dana. Moram priznati da nisu bili baš ažurni u odgovaranju na mailove s upitima o proizvodima, tek kada sam pitala d ali mi mogu reći cijenu ili da tražim dalje onda su odgovorili. Nisam im to toliko zamjerila, mislila sam mozda su u guzvi pa reko ajd...i dogovorila sam narudzbu. Naručila sam više toga i s obzirom da nije sve bilo dostupno dogovoren je rok isporuke od 30 dana (to je bilo 13.5.). Do danas me nitko nije kontaktirao, prije tri dana poslala sam mail s novim brojem telefona na koji mi trebaju javiti kada ce biti isporuka i pitala sam ih kada mogu ocekivati isporuku. Nista mi nisu odgovorili. Danas ihnekoliko puta zovem na telefon naveden na njihovoj stranici, nitko se ne javlja, telefon zvoni pa izbacuje. Nakon toga posaljem mail da odustajem od narudzbe zbog svega navedenog, i u rekordnom roku stize odgovor da narudzba kasni zbog jucerasnjeg praznika i da se jos malo strpim. Nisam odgovorila nista. Sami prosudite hocete li narucivati.
slika
slika
Suncokret
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la rai » 08 srp 2014, 13:45

Odlucila sam prestati lurkati i prijaviti se na forum kako bih mogla podijeliti i svoje iskustvo -- pogotovo sto sam na temelju upravo ovog threada donijela odluku hocu li ili necu kupovati od njih. Dakle, kupovala sam Peg Perego hranilicu koja je tamo bila povoljnija, ali me onda ovaj zadnji post preplasio. Stoga sam im poslala mail (prvo sam pokusala porukom preko formulara na njihovoj stranici, ali tamo mi se pojavljivala greska pa nije proslo) s upitom o dostavi i spomenom da su neke njihove musterije imale lose iskustvo oko toga. Iznimno brzo mi se na mail javila gdja Martina koja je ponudila da ne trebam platiti unaprijed nego samo dan prije dostave. Na kraju je tako i bilo - oni su dosta brzo javili da je hranilica stigla, ja sam uplatila preko neta, sljedeci radni dan je hranilica bila kod mene. Sve je to trajalo otprilike tjedan i pol.
rai
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.