Sada je: 29 kol 2026, 16:01.
Moderator/ica: medo14

Dobri andjeo je napisao/la:Zeleni su nepromijenjeni

! baš to mi je trebalo, uopće mi nije palo na pamet tražiti prošlogodišnji katalog.
. u načelu, odlučili smo da ono što već imamo ili možemo nabaviti rabljeno, iskoristimo ako su naslov i autori isti kao kod novog izdanja, bez obzira jesu li ti naslovi označeni s 'novo'. a ako profesori ipak budu inzistirali na novom izdanju - pravac knjižara.
gold dust je napisao/la:u načelu, odlučili smo da ono što već imamo ili možemo nabaviti rabljeno, iskoristimo ako su naslov i autori isti kao kod novog izdanja, bez obzira jesu li ti naslovi označeni s 'novo'. a ako profesori ipak budu inzistirali na novom izdanju - pravac knjižara.
prekasno su to objavili..
Dobri andjeo je napisao/la:A gdje je taj zeleno bijeli popis?
Ja sam vec narucila sve noveprekasno su to objavili..
do tad su tupili da sve treba novo.

Ina66 je napisao/la:mojima piše za sve da je novo, osim talijanskog za šestašicu
.. Mah.. Kad vidim da je cak i matematika nova.. Mislim 

sany je napisao/la:Ina66 je napisao/la:mojima piše za sve da je novo, osim talijanskog za šestašicu
ina, na tom linku za 6 razred je zeleno samo engleski i priroda, onda ti je ostalo staro?

sad sam dobilaobavijest da kasni isporuka 

Kaj svi u državi dobivaju udžbenike (OŠ) ? Postoji podforum za razmjenu udžbenika, koji je skroz mrtav. Il ja ne vidim dobro... Ugl, imam nešto knjiga za 5. i 6. razred koje mi je žao hititi u stari papir. Znam da su se udžbenici kao mijenjali, s naglaskom na KAO, pa vjerujem da se nešto može upotrijebiti...
i nemas ih s kim mijenjat.

tamo na razmjeni mislim.

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.