Sada je: 25 lip 2026, 00:40.
Moderator/ica: medo14

Kad je uglavnom već bilo kasno. 
a svi se zalimo kako su knjige skupe. I jos smo se zgrazavali nad cinjenicom da su neke skole stare udzbenike prodavali pod stari papir.mmar je napisao/la:Pitanje za zagrepčance: kako ide to s besplatnim udžbenicima, škole naručuju po broju đaka ili?
Naime selimo prvi tjedan prije škole u Zg, upisat ćemo ih valjda idući tjedan, nadam se, pa da se raspitam na vrijeme da znam kad dođemo u školu na razgovor, škola traži udžbenike ili svatko sebi ili nećemo imati ni pravo na te besplatne udžbenike?

nadicab je napisao/la:Mirbi, ja sam prvi put nudila knjige pred mjesec dana, pogledaj stranicu prije.
Bas mi je nevjerojatno da nikoga to ne zanimaa svi se zalimo kako su knjige skupe. I jos smo se zgrazavali nad cinjenicom da su neke skole stare udzbenike prodavali pod stari papir.
nevjerojatno nesto 

Također se preporuča učenicima da se prije kupnje udžbenika konzultiraju sa predmetnim profesorom o izdanju pojedinog udžbenika, obzirom da neki udžbenici imaju više izdanja što znači da se umjesto kupnje novih udžbenika
možda mogu koristiti i pojedini (rabljeni ili novi) udžbenici prošlogodišnjih izdanja.

Ili npr Damjanović Likovna umjetnost itd itd itd
i boktepita oćel se i u kojoj mjeri izdavači poklapat (čisto sumnjam).

moje ce prvi put u zivotu imat nove knjige
one su presretne zbog toga ..
sj je napisao/la:Za mene kasno, kao i za većinu roditelja.

znali su prigovarat i za neomotane biljeznice, posarane knjige. Mislim..
kokomamac je napisao/la:mislila sam pitat školu mogu li se kupit rabljeni stari udžbenici i nove radne, al eo, nikog nema doma![]()

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.