Sada je: 30 tra 2026, 06:42.
Moderator/ica: medo14
Ina66 je napisao/la:kod nas je zbor, izgleda, utorkom i petkom, a orkestar srijedom - sve u večernjem terminu. to nam paše
sad nećemo pipnuti instrument do 15.8.
.
.
ja prezadovoljna s obzirom na trud i nevjezbanje ove godine.
. Jučer su imali završni party sa svojom profesoricom i natjecali su se u povlačenju gudalom
. ovaj tjedan je sve laganini...veselje i uživancija. iako, sprema se za koncert na moru. ide u posjetu frendici iz glazbene škole koja je bila kod nas za zimsko ferje. tak je to s dalmatincima, oni nama zimi mi k njima ljeti Ina66 je napisao/la:di ste glazbenjaci?
jeste odsvirali svoje za ovu godinu? položili ispite?
moje su obje završile - gitaristica s vrlo dobrim, čelistica s odličnim uspjehom
za ljeto je dobila kratki program za vježbanje, gitaristica ima još u ponedjeljak dogovor o tome što će raditi preko ljeta
I ja sam sretna jer je uspio popamtiti pozicije i uglavnom ne stonira više, pa ne moram šetati psa po svakakvom vremenu i u svakakvo doba dana. Bilo je vrlo škripavo na početku
Dobio nešto malo zadaće, staro treba ponoviti s vremena na vrijeme.
), drugi razred je petica, a treci cetvorka (njega malo kopka ta cetvorka jer ne zna gdje je pogrijesio;)). super...

.
.
Berta je napisao/la:četvorka iz solf, petice gitara i zbor. dobila je i nešto za vježbati preko ljeta, nadam se da će znati naći te note jednom kad krene vježbati, do sada nije pa će resti opet opako boljeti kad krene. Profesorica joj je otišla na porodiljni pa dobija nekog mladog profesora ravno s fakulteta, vidjet ćemo kako će to biti.

. Ali bas skolski ne vjezba bas.
nastupe ne racunam jer to ne trebam ni podsjecat ni mjerit vrijeme. 

moram ih sad sakriti od kćeri, jedino sam u prvom razredu imala petice, a poslije teško šarenilo, osobito iz solfeggia. Ako to vidi neće mi više dati da pisnem 

klaviristica nije dobila nis, prof je rekao da ce mi mailat note al je cini se zaboravio 

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.