ja imam ovu trecu kombinaciju i meni je to dobitna iako najskuplja i ne znam dal bum ju ponovila 8i mi trebamo mijenjati pipu a ova treca u Ikei kosta cca 150 eura). Visoka definitivno radi velikih lonaca koje oslonim na radnu plohu a ne ubacim u sudoper da se pune. Kad stavim na radnu plohu da se pune prvo stedim ledja i ruke, drugo lonci nisu mokri i prljavi kad ih stavim na stednjak. Visoka definitivno i radi pranja suđa (tipa lonaca nekih koji ne idu u suđericu ili osjetljivog suđa), radi pranja npr povrća u cjedilu i slično. Puno je bolje, mogu lakše barati i nikada mi se ne desi da mi nekaj smeta.
A tuš mi je mrak jer svakodnevno perem oba sudopera pa uzmem tus da isperem detrdzent sa stranica ili npr kad perem tresnje ili grozdje uzmem tus pa izand cjedilke perem s jednom rukom i okrecem tresnje i grozdje. Ili npr kad perem salatu pa natocim jedan sudoper vodom pa onda tus ubacim u taj sudoper da mi ne sprica okolo voda kad npr padne na salatu.
Uglavnom ja ne znam kako ljudi kuhaju bez takve pipe

To je pipa s punim komforom. Mislim da je najbolja jedino je pitanje para. U mom slucaju ja cu se bojim se morati odreci visine nadajuci se da cu je uspjesno premostiti s tusem