zanima me pazite li vi odakle je losos (pa i druga riba koju kupujete), obraćate li pažnju na zone ulova?
mi inače najčešće kupujemo u ribarnici, srdele, pastrve, osliće...

Sada je: 06 kol 2026, 20:28.

Buhtlica je napisao/la:i ja bih tako direktno kupovala vrlo rado
al onda nađemo neku svoju vezu
) za druge dane kako šta 

ja sam na susjednom štandu kupovala gljive i u nevjerici gledala kako je ova kupila dva paketa jaja po 0,80 lipa/kom i ta ista će prodati na svom štandu na drugom kraju po 1,5 kn/kom i uvjeriti vas da su domaća
Nisam se mogla suzdržati i otišla sam za njom , nastavak znate ... 

titirlica je napisao/la:znam da nema veze direktno sa temo ali čisto kao primjer kako danas vjerovati trgovcu, ribaru....kumici na placu . Zadnjih pola godine kupujem "domaća jaja" na placu stalno kod iste bakice i jučer tu istu bakicu vidim kako kupuje jaja kod Lukača na štanduja sam na susjednom štandu kupovala gljive i u nevjerici gledala kako je ova kupila dva paketa jaja po 0,80 lipa/kom i ta ista će prodati na svom štandu na drugom kraju po 1,5 kn/kom i uvjeriti vas da su domaća
Nisam se mogla suzdržati i otišla sam za njom , nastavak znate ...

napala me baba citiram -" kam pak guraš nos di ti ni mjesto " i nis ni ja tvom mužu išla spominjati kak ti nosiš pušapa dok on misli kak ti imaš dobre cicke " 

titirlica je napisao/la:Cathy naravno , nisam se mogla suzdržatinapala me baba citiram -" kam pak guraš nos di ti ni mjesto " i nis ni ja tvom mužu išla spominjati kak ti nosiš pušapa dok on misli kak ti imaš dobre cicke "

ja sam na susjednom štandu kupovala gljive i u nevjerici gledala kako je ova kupila dva paketa jaja po 0,80 lipa/kom i ta ista će prodati na svom štandu na drugom kraju po 1,5 kn/kom i uvjeriti vas da su domaća![]()

sad sam se baš zainteresirala za ovo ....sutra idem do lukača provjeriti ima li na tim jajima od 0,80 žiga ...nisam se toga ni sjetila
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.