Sada je: 04 kol 2026, 23:11.

Povoljni i dobri restorani u Zadru

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Povoljni i dobri restorani u Zadru

PostPostao/la noah » 04 srp 2013, 12:55

Ajmo help Zadrani i drugi koji znaju, koji restorani u centru ili bliže su povoljniji i sigurni ili restorani tipa za gablece koji bi trebali imat povoljnije dnevne menije??:-) Hvala!! :-)
N 18.08.2011.
T 23.01.2008.
Naše dvije zvijezde doputovale sa nebeskog svoda u mamino i tatino srce...
noah
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: Povoljni i dobri restorani u Zadru

PostPostao/la Bellina » 04 srp 2013, 14:26

Ako pod centrom misliš na grad tj. staru jezgru, tu i nema baš "povoljnih" restorana, ali sigurni su sto posto. Preporučam Bruscettu, Stomoricu i Canzonu. Ali ne preporučam njihove cijene. Najbolji omjer cijene i kvalitete obroka, ali i kvantitete, ima Rafaello, na Boriku, nasuprot Jedriličarskog kluba Uskok, a za pizze, tjestenine i slično, talijanski đir - Mamma Mia također na Boriku.

Što se tiče dnevnih menija ni oni nisu najpovoljniji, u centru grada ih nude Atrij i Zlatna kopačka, oni su sigurni. Ima ih još dva ili tri, ne znam ni kako se zovu, nisam tamo ništa probala pa ne mogu govoriti.
Najpovoljniji omjer cijene i kvalitete za marende opet je izvan centra grada, Sabunjar na cesti prema Biogradu i Stipe na putu prema Gradskom groblju.
Bellina
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nevenera » 04 srp 2013, 14:36

Bellina je napisao/la:Najpovoljniji omjer cijene i kvalitete za marende opet je izvan centra grada, Sabunjar na cesti prema Biogradu i Stipe na putu prema Gradskom groblju.
XXX
potpis na sve
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la noah » 04 srp 2013, 14:49

Hvala na odgovorima!
Vjerovatno ćemo u Borik na kupanje pa ćemo izabrati Rafaello! :-)
Pozdrav!
N 18.08.2011.
T 23.01.2008.
noah
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Bellina » 05 srp 2013, 07:35

Odlično! :mrgreen
Imajte na umu, kada budete gledali Rafaellov jelovnik da je ono što oni navedu pod "jedna porcija" dostatno za dvije odrasle osobe pa pazite kod naručivanja recimo juha, salata, tjestenine, ma svega.
Od jedne mesne plate najedu se četiri osobe, dva muškarca i dvije žene, provjereno :mrgreen
Kad budete gledali cijene možda vam se učini da su visoke za "jednu porciju", zato ovo i govorim.
Bellina
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la noah » 05 srp 2013, 21:39

Bili danas u Zadru i završili mi u pivnici-restoran Krigla, preko Megapopusta smo tri porcije junećeg gulaša i njoka platili 60kn i bilo je baš fino... Dopodne smo se šetali po staroj jezgri pa smo tu ostali jesti, ja preko moba u restoranu kupila bonove sa popustom :lol
Kad smo se popodne vraćali iz Dikla u našu vik. vidli smo usput Rafaello i ja rekla mužu da idući tjedan kad budemo išli na kupanac u Zadar idemo obavezno u Rafaello. Još jednom Bellina hvala ti na super informacijama!:-) Lijepi pozdrav!
N 18.08.2011.
T 23.01.2008.
noah
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Bellina » 08 srp 2013, 07:43

:zivili
Bellina
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la petra_jug » 02 lis 2014, 18:02

Pozdrav, zanima me da li se što bitno promijenilo u Zadru što se tiče restorana, pizzeria i općenito dobrih mjesta za jesti? Prva mi je godina fakulteta ovdje, nisam iz Zd pa nisam upućena. Vidim da su ljudi većinom zadovoljni sa Rafaelom i Nikom, pa me zanimaju vaša mišljenja. Nije bitno kakav je tip restorana, tj hrane, samo da je sve čisto, uredno i na mjestu. I ne želim da se događa da npr jednom bude jedna veličina porcije a drugi put upola manja ili tako nešto slično. Hvala na odgovorima!
petra_jug
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la dazd » 02 lis 2014, 20:49

domaću hranu , ok porcije i povoljne cijene imaju kod Stipe ( na istočnom izlazu iz grada ) .
Svaki dan imaju u ponudi i kuhana gotova jela , al to ti nije ništa fensi - šmensi za izlaske , nego baš za lijepo se najesti :)
dazd
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.