po meni je to ista biljka koja je i na slici 2
naravno da se ne sjećam da li smo to ubrali na istom drvetu
ali sam sigurna da je iz Maksimira
slika broj 10

ne znam da li se bolje vidi na slici koja je slikana s blicom

Sada je: 30 tra 2026, 06:39.
Moderator/ica: medo14

Ina66 je napisao/la:odgovore ti ne znam jer mi imamo sasvim drugačiji izbor biljaka (tratinčicu i maslačak s cvijetom, između ostalog), ali me zanima čime ste ih lijepili?
, sama je i ubrala i spresala i imenovala i zaljepila.... i njen herbarij je bio izdvojen kao najbolji
. i u 6. i u 7. razredu. doduse za ovaj drugi herbarij je trazila pomoc oko imenovanja par biljaka...

.Mala Bornica je napisao/la:Jednu biljku je lani peglala, jer ju je ubrala prekasno, i ispala je super.

folne je napisao/la:Medo jel to onaj neki papir koji su dobili u Maksimiru? Mozes li to skenirati? Ako to je to, nasima su dali dok su setali i onda uzeli nazad.
Moj je uspjesno posijao 7 od 10 listova![]()
![]()
Znamo kamo cemo za vikend

Dobri andjeo je napisao/la:Koliko bilhaka trebate i do kad? Kaj sve se pise i kako tocno se radi? Mi 50 do kraja sk godine. Jel bilo kakve biljke ?
folne je napisao/la:Ja cu krepat. Upravo sam nasla oglas na njuskalu, zena prodaje gotove listove s biljkom i nazivom 4kn komad.
Nadam se da neće kiša padati.
Već me znoj oblijeva od pomisli da će doći s informacijom da to treba za sutra ujutro. 

jesam.

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.