Nikako da nađem ikoju dobru tortu, isprobavam isprobavam napravim 1-2 puta i skužim da nije to to. Hoću super odličnu tortu na koju uvijek mogu računati.
Dajte pomozite? Što vi radite?
Sada je: 06 kol 2026, 19:25.
. nedavno sam napravila okrugli tiramisu i bas je super ispao
.

.
(ipak sam to ja
).

to nema ko ne voli.
, ali kod mojih je ova ipak imala bolje ocjene
ali privlačna pa ću siguno koji put napraviti.

. Samo se umiješa 100g nutelle prije dodavanja želatine. Ispala je odlično 

erina je napisao/la:Kad sam ja pravila svojoj curki tortu na Barbi isto mi je trebala okrugla baza za haljinu, napravila sam neku kremu i biskvit izrezala na kockice, pomiješala sa kremom i ubacila preko noći u okruglu zdjelu obloženu prozirnom folijom, ujutro samo okrenula na pladanj, popravila oblik kremom i ukrasila je, mogu reći da su svi bili oduševljeni
) ne bi trebala biti komplicirana...mrava je napisao/la:snow, ovo ti je super za loptu: Ispečeš biskvitnu roladu, namažeš pekmezom, narežeš na ploške i slažeš na dno i stranice okrugle plastične zdjele koju si obložila najlonskom folijom. Napraviš kremu kao za jogurt tortu, narežeš voće ili žele bombone i uliješ u zdjelu. Ostaviš da se stisne. Neka odstoji preko noći. Ujutro okreneš na tacnu ,,loptu'' i ukrasiš polja (pola običnog šlaga, pola šlaga u koji si umiješala otopljenu čokoladu ili prehrambenu boju). Okolo nasipaš zeleni šećer ili zeleni kokos.

. 
.
.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.