Sada je: 30 tra 2026, 02:18.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

živa istinaTinica je napisao/la:Nakon shellaca vise nikad nećeš ni pomisliti na gel.
), ali niti jedan još koji sam vidila nije mi izgledao prirodno i profinjeno
lakić od nekih 20tak kn, a jako postojan.
šta naravno ne znači da su svi skupi loši 
A što se tiče trajnog laka, potpisujem ciklamu, super je po ljeti za noge, ja ga na rukama nisam probala. Meni običan lak izdrži dva do tri dana na rukama i jednostavno nemam vremena ni volje za to više, navodno onaj novi gel-lak od Avona izdrži do 10 dana, a na nogama i dulje.

Sad valjda upadam ka totalni partibrejker ali meni su gelirani nokti katastrofa, al totalna.
Netko radi bolje (urednije, pedantnije, tanje) netko gore (pa se dobije onaj striptizeta look ), ali niti jedan još koji sam vidila nije mi izgledao prirodno i profinjeno
potpisujem stoput

meni su inače čvrsti i brzo rastu
prestrašno nešto.lastavica je napisao/la:sad ste mi stavili bubu u uho s tim trajnim lakom ili kako u Tiničinom salonu piše polutrajnim lakom
Ja sam prije par godina probala mislim da se zove soak off i nije mi dugo trajao, tako ako je to isto onda ipak nije za mene.

, a o pranju wc-a i takvim stvarima koje se tiču higijenskog minimuma ispisan je topic od valjda 100 stranica.

ja bi ga onda valjda trebala stavljat svaki tjedan
nije to za mene.Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.