vicky joj jedva čekam da ta menga nestane na ohoho vremena! L sam dojila 11,5 mjeseci i menga došla tek nakon mjesec dana od prestanka dojenja
ajme kak je to bilo super razdoblje, opasno sam uštedjela na ulošcima!Sada je: 18 tra 2026, 20:10.
Moderator/ica: Diami
ajme kak je to bilo super razdoblje, opasno sam uštedjela na ulošcima!

uglavnom da nastavim s utrogestanima i pratim redovno jetrene...

jesam ti rekla
? hahaha, znači raštimane smo! ja sam s L išla samo na nuhalni kaj rade svima plus triple test. Mršavica naša! Mazi bušu, ljubni V i uživaj! 

baš želim da skupa idemo na ljetnice, za drugo ne želim ni čuti

e do nedjelje ću osijediti!

... sad u subotu idem na bojanje i pramenove, moja sestrična koja je doktor me uvjerava da bebici prvih 6 tjedana ništa ne može štetiti pa tako ni farba za kosu. Ja joj kakti vjerujem 

i ja računam da jesi 
Vicky & Mama je napisao/la:Edit:i ja računam da jesi

Bio bi red da se nastavimo družiti na ljetnicama! Di nam je šok nestala?

zato ja valjda svaki put sebe uvjerim da zbilja nema šanse da sam trudna i onda padnem na guzicu kad vidim plus 
E sam vidjela plus sa L sam doslovno se skoro srušila - dobro da sam sjela koliko su mi noge počele klecati...

i tresla sam se još dobrih 10tak minuta - pozitivan šok valjda
i onda mi je odmah iduća misao bila - uuuu ko će opet roditi 
(to su im spremačice iz vrtića) 
prezakon! kak te je nanjušio 

Viktor mi je isto predivno ime 

prevelik je valjda za mene bio (3900g i 53cm, na ovih mojih 50tak kg pa se nije mogao spustiti u zdjelicu, imala sam tonu punata, šivanje trajalo 40minuta
), al je zato oporavak bio zapanjujuće brz - rodila ga u podne ipo, a već posli ručka se prešetavala po sobi i sjedila na krevetu po turski - sveki kad me je vidila uvatila se za glavu 
čuvala sam jednog slatkog Lukija

Ja luđakinja sam s L radila do 33. tjedna kad su me sterali na porodiljni jer sam imala tonu godišnjeg za iskoristiti. Sljedeći puta bome neću tako 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.